-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytautas Landsbergis: Pasitarimas pas drg. Staliną

Buvo toks įvykis. Ir pranešimas spaudai apie jį. Tokiu atviru pavadinimu. „Pasitarimas pas drg. Staliną. Kaip palaužti Ukrainą.“​​​​​​​Kažkada seniai tik pasižymėjau. Išliko archyve kaip faktas. O buvo verta vertinimo. Ir teisingo.
Vytauto Landsbergio 90-ųjų gimimo metinių paminėjimas
Vytauto Landsbergio 90-ųjų gimimo metinių paminėjimas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Atkreipkime dėmesį. Ypač dabar, kai prisimename vieną baisiausių SSRS nusikaltimų. Milijonų žudymas badu.

Taigi svarstyta atvirai, čekistiškai. Be makaronų. Nei ten palaužti „buožių“ pasipriešinimą, nei „liaudies priešų“ sabotažą, nei kokius nors petliūrininkų kėslus pakenkti „komunizmo statybai“ (ant žmonių kaulų) Sovietijoje.

Ne. Ukraina priešinosi smurtinei sovietizacijai-kolektyvizacijai, atimant šeimos turtą, tad valstiečiai nevykdė įsakymų; todėl Ukrainą kaip tautą, kaip visumą „reikėjo“ palaužti.

Kuo skiriasi nuo šiandienos?

Tie patys šėtono išperos Rusijos valdžioj, tad Ukraina, kitokia nei Rusija, jiems nepakenčiama. Tada ir dabar. Tik Stalino žmogėdros mažiau melavo už – lauruotus putinoidus.

Tai ne karas prieš pasirinkusius laisvę patriotus ir ginančius ją, o prieš visus gyventojus, atvirai genocidinis. XXI amžiuj, Europoje. Naujas bruožas – kerštas. Neva „Kijevo režimui“, tačiau trypiant eilinius žmones, net mokyklų vaikelius.

Anie žudikai tada, atimdami grūdus ir kitą maistą, mirtinai baudė net už klajones ieškoti kąsnelio savo vaikams; dirbtini Stalino badmiriai derlingiausioje Europos žemėje „palaužė“ per keturis milijonus, o gal ir dešimt milijonų ukrainiečių gyvybių. Kapų kapai, nė nesuskaičiuoti, to tyčinio bolševikų maro.

Dabar bent mėginama skaičiuoti. Sąskaita gulės pragare, nes Europos „demokratams“ atrodys pernelyg baisi. O pavadinimus jau mėginama tikslinti. Badas, kuris projektuojamas net naikinant, užnuodijant laukus (gaila, ne Teksase), jau pralenkia šaltmirius, kuriems talkina. Tamsoje, kad nė medikai nepajėgtų gelbėti.

Masinio žudymo ginklu pasitelkiama gamta. Žiemos šalčiai. Mirk, nekenčiamas prieše, su visais vaikais ir seneliais.

Planovikai ir silovikai posėdžiauja pas drg. Staliną.

Tokio nūnai patobulinto žmogėdrų karo išradėjams verta skirti Liuciferio premiją.

Kas ją įsteigtų?

Siūlyčiau Jungtinėms Tautoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius