Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

51 metų mažeikiškis davė maisto ir pinigų 16-metėms, kad galėtų jas išnaudoti

Mažeikių rajono apylinkės teisme į kaltinamųjų suolą sės trys vyrai, nusikalstamas veikas vykdę nepilnamečių atžvilgiu. Vienas vyriškis bus teisiamas dėl draudžiamų lytinių santykių, kiti du – kaip sąvadautojai.
Indonezijoje moteris naudojasi kalkuliatorimi kol prostitutės laukia klientų
Asociatyvinė iliustracija / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai baigė nagrinėti ikiteisminio tyrimo medžiagą, kurioje kaltinimai įvykdžius nusikalstamas veikas pareikšti trims įtariamiesiems: 51 metų Telšių rajono gyventojui pagal Baudžiamojo kodekso (BK) 151 (1) str. (Lytinės aistros tenkinimas pažeidžiant nepilnamečio asmens seksualinio apsisprendimo laisvę ir (ar) neliečiamumą) 2 d.;

47 metų Mažeikių miesto gyventojui pagal BK 307 str. (Pelnymasis iš kito asmens prostitucijos) 1 d.;

26 metų Telšių miesto gyventojui pagal LR BK 307 str. (Pelnymasis iš kito asmens prostitucijos) 2 d. ir K 233 str. (Poveikis liudytojui, nukentėjusiam asmeniui, ekspertui, specialistui ar vertėjui) 1 d.

Baudžiamoji byla su kaltinamuoju aktu perduota Mažeikių rajono apylinkės teismui.

Telšių apskr. VPK pareigūnai, atlikdami ikiteisminį tyrimą, surinko duomenis, leidžiančius įtarti, kad 47 ir 26 metų vyrai, laikotarpyje nuo 2011 metų lapkričio mėnesio iki 2012 metų sausio mėnesio, sąvadavo trijų nepilnamečių merginų (dviejų šešiolikmečių ir septyniolikmetės) prostitucijai bei turėjo tikslo iš jų prostitucijos pasipelnyti. 26 metų telšiškis taip pat įtariamas bandymu paveikti nukentėjusiąją dėl jos duotų parodymų.

Teismui nagrinėti perduotoje baudžiamojoje byloje 51 metų įtariamajam kaltinimai pareikšti dėl lytinio santykiavimo su dviem, anksčiau minėtomis šešiolikmetėmis, kurioms vyras suteikė gyvenamąsias patalpas, davė pinigų ir maisto.

Kaltinamiesiems gresia laisvės atėmimo bausmės iki penkerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius