Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar vienas BMW skrydis: šįkart į visą parą dirbančią parduotuvę Kaune

Naktį iš antradienio į trečiadienį Kauno A.Juozapavičiaus prospekte BMW automobilis rėžėsi į namą. Jame įsikūrusi visą parą veikianti parduotuvė. BMW paliktas avarijos vietoje, o jo nesuvaldęs kelių gaidelis paspruko.
Avarija Kauno A.Juozapavičiaus prospekte: „BMW“ įvažiavo į namą
Avarija Kauno A.Juozapavičiaus prospekte: BMW įvažiavo į namą / Kauno apskrities VPK nuotr.

Avarija užfiksuota apie 2.50 valandą nakties. Nesuvaldęs vairuojamo BMW, vairuotojas rėžėsi į 49-uoju numeriu pažymėtą A.Juozapavičiaus prospekto pastatą ir apgadino jo sieną. Palikęs transporto priemonę, iš įvykio vietos jis pasišalino.

Automobilis nugabentas į saugojimo aikštelę.

Nukentėjusiųjų nenustatyta.

Kauno apskrities VPK Kelių policijos valdyboje dėl šio eismo įvykio ir pasišalinimo iš jo vietos pradėtas tyrimas: nustatinėjamas minėtą transporto priemonę vairavęs asmuo.

Asmenis, mačiusius šį eismo įvykį ar turinčius informacijos, padėsiančios tyrimui, Kauno apskrities VPK prašo paskambinti Kelių policijos valdybos Eismo įvykių registravimo skyrių telefonais (8 37) 30 32 00, (8 37) 30 32 01.

Į įvykio vietą buvo iškviesti ir ugniagesiai-gelbėtojai: prašyta nuo kelio dangos pašalinti ant jos išsiliejusius tepalus.

Lietuvoje pastaruoju metu – tikra BMW avarijų epopėja.

Antradienio vakarą, apie 20 valandą, Kaune, Sukilėlių prospekto bei Utenos gatvių sankirtoje, tarpusavyje susidūrė dar du BMW automobiliai. Vieno eismo įvykyje dalyvavusio automobilio keleivė dėl galvos traumos pristatyta į Kauno klinikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius