Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiojoje Riešėje vilnietė su „Lexus“ trenkėsi į „Volvo“: sužeistas 4 metų vaikas

Lietuvos kelių policijos tarnyba ketvirtadienį pateikia 2015 m. sausio 7 d. eismo įvykių statistinę informaciją. Per praėjusią parą šalies keliuose įvykus 4 eismo įvykiams buvo sužeisti 6 žmonės. Tarp sužeistųjų – vienas nepilnametis keleivis.
„Lexus“ avarija Grigiškėse
Asociatyvinė iliustracija: „Lexus“ avarija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Trečiadienį 8 val. 50 min, Kaune, Draugystės gatvėje, automobilis „Škoda Octavia“, vairuojamas 41 metų moters nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje užvažiavo ant 43 metų  pėsčiosios, kuri dėl kojos traumos kreipėsi į Kauno klinikinę.

Automobilis iš eismo įvykio vietos nuvažiavo, tačiau netrukus buvo surastas. Dėl įvykio vyksta tyrimas.

„Volvo S60“ vairavusi 57 metų Vilniaus rajono gyventoja dėl kaulų lūžių paguldyta į ligoninę.

Apie 15 val. 40 min. Vilniaus rajone, Didžiosios Riešės kaime, 37 metų vilnietė, vairuodama automobilį „Lexus“, nepasirinko saugaus greičio, neatsižvelgė į kelio būklę, meteorologines sąlygas, nesuvaldė vairuojamo automobilio ir išvažiavo į priešpriešine eismo juostą, kur susidūrę su priešinga kryptimi važiavusiu automobilių „Volvo S60“, kurį  vairavo 57 metų Vilniaus rajono gyventoja. Pastaroji dėl kaulų lūžių paguldyta į ligoninę.

Taip pat nukentėjo „Lexus“ keleivis, 4 metukų berniukas, kuris buvo pristatytas į sostinės vaikų ligoninę.

17 val. 15 min.  Kauno rajone, Garliavoje, automobilis „Ford Mondeo“, vairuojamas 30-mečio vyro, partrenkė ir sužalojo 30-metį pėsčiąjį.

18 val. Klaipėdoje, į Taikos ir Baltijos gatvių žiedinę sankryžą, iš šalutinio kelio įvažiavo miesto maršrutinis autobusas MAN, vairuojamas 45 metų vyro, nepraleido pagrindiniu keliu žiedine sankryža važiavusio automobilio „Honda“, vairuojamo  46 metų moters ir su juo susidūrė.

Šio eismo įvykio metu nukentėjo autobuso keleivės – 59 ir 53 metų moterys, kurios dėl patirtų sužalojimų kreipėsi į sveikatos priežiūros įstaigą.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad per pirmąsias šių metų 7 dienas įvyko 36 eismo įvykiai (trečdaliu mažiau, nei per pirmą 2014-jų savaitę), žuvo 2 žmonės (2014-jų sausio 1-7 dienomis žuvo 8 žmonės). 

Pareigūnai prašo visų eismo dalyvių kelyje elgtis atsakingai, atkreipti ypatingą dėmesį dalyvaujant eisme tamsiuoju paros metu, esant prastoms oro sąlygoms ir blogam matomumui. Saugoti save ir savo artimuosius, neviršykite greičio, vaikus vežkite specialiose kėdutėse, būkite itin atidūs gyvenamosiose vietovėse, kur į kelią gali įžengti pėstieji. Pėstiesiems dar kartą primenama apie prievolę segėti atšvaitus, atsargiai ir pagal nustatytas taisykles kirsti važiuojamąją dalį, įsitikinti, kad tai saugu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius