-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dovanėlė“ Kovo 8-osios proga: kaunietės mašiną vagys apšvarino per 10 minučių

Antradienį, tarp 15.30 val. ir 15.40 val., žaibiškai apvogta „Honda CRV“, stovėjusi Kauno Siūlų g. Viduje pasigesta ne tik rankinės, multimedijos, bet ir oro pagalvės.
Vagystė iš automobilio
Vagystė iš automobilio/ Asociatyvi nuotr. / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Tarptautinė moters dienos šventė vienai dailiosios lyties atstovei prabėgo visai nedžiaugsmingai. Vagys įsibrovė ir nusiaubė jos automobilį.

Kauno apskrities VPK praneša, kad išdaužus Kauno Siūlų g. stovėjusio automobilio „Honda CRV“ dešinės pusės priekinių durelių stiklą, iš vidaus pavogta multimedija, oro pagalvė bei moteriška rankinė.

Rankinėje buvo asmens bei automobilio dokumentai, banko kortelės, išmanusis laikrodis, kurio vertė yra apie 300 eurų, kompiuterinis žaidimas, įvairios kosmetikos, USB raktas.

Nukentėjusioji įvardijo padarytą žalą – 700 eurų. Tačiau tai tik preliminarūs paskaičiavimai. Tikėtina, kad nuostolis yra gerokai didesnis. Vien oro pagalvės kaina gali siekti 1000 eurų. 

Automobiliuose aptiktą turtą grobiantys vagys antradienį darbavosi ir kitose Kauno vietose.

Štai apie 20 val. Kaune, Sukilėlių pr., pastebėta, kad, išdaužus automobilio „Audi A4“ vairuotojo durelių lango stiklą, iš vidaus pavogtas vaizdo registratorius su laikikliu. Padaryta 55 eurų žala.

Apie 21.20 val. buvo apvogtas Kauno J.Basanavičiaus al. stovėjęs „VW Passat“ automobilis. Pastebėta, kad išdaužus kairės pusės priekinių durelių stiklą, iš jo pavogta GPS navigacija. Padaryta apie 120 eurų žala.

Apie vagystes iš automobilių arba pačių automobilių vagystes Kauno apskrities VPK praneša kone kasdien.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius