Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Dramatiškas iškvietimas BPC: moteris miške numetė striukę, kažką užsiminė apie upę

Tarnybinis šuo miške surado paklydusią moterį, skelbia Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyris. Panašią istoriją išvakarėse pasakojo ir sostinės pareigūnai, su šuniu Iksu ieškoję miške nakvojusio vyriškio.

Vėlyvą balandžio 20-osios vakarą, 20.40 val., į Bendrąjį pagalbos centrą paskambinęs Pakruojo rajono gyventojas prašė tarnybų pagalbos, surandant pasiklydusią jo draugę. Vyro teigimu, ši, būdama neblaivi, nuklydo į mišką ir jis nebegali jos rasti.

Atvykusius policijos pareigūnus pasitikęs neblaivus (1,81 prom.) 51 metų vyriškis pasakojo kartu su 53 metų drauge ėjęs nuo Kalevų kaimo pusės Telišionių kaimo link.

Jiems bekeliaujant, moteris staiga nusuko miško takeliu ir dingo iš akiračio. Sparčiai temstant, pakruojiškis dar bandė sekti draugei iš paskos, tačiau jos nebematė, rado tik šalikelėje numestą jos striukę. Vyriškio teigimu, moteris sunkiai orientuojasi ir neva grasino šokti į netoliese esančią Mūšos upę, tad sunerimęs, kad draugei gali nutikti kas blogo, iškvietė pagalbą.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba

Į paklydusios moters paiešką leidosi Šiaulių apskrities policijos Kinologų poskyrio specialistai Žydrius Marcinkus ir Giedrius Šiškevičius su tarnybiniu šunimi Aru. Nuo vietos, kur buvo pamesta moters striukė, Aras jos pėdsakais sekė ir kolegas vedė net apie 3 kilometrus, kol galiausiai išvydo iš tamsos išnirusią paklydėlę.

Moteris buvo sušalusi, greičiausiai virtusi ir susižalojusi galvą, tačiau, lydima pareigūnų, pati parėjo iki kelio, kur jos laukė pagalbą iškvietęs draugas ir medikų ekipažas. Kodėl atsiskyrė nuo draugo ir pasuko į mišką, moteris paaiškinti negalėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius