Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Feisbuke – moterų pagalbos šauksmai: Alytuje pavogtas BMW, Kaune dingo „Audi“

Alytaus ir Kauno gyventojos socialiniame tinkle „Facebook“ kreipėsi pagalbos dėl dingusių transporto priemonių. Ieškomi BMW 525 ir „Audi A3“ automobiliai.
Ieškomi automobiliai
Ieškomi automobiliai / Nuotraukos iš „Facebook“

Kaip socialiniame tinkle rašo Arina D., praėjusią, rugsėjo 8-osios naktį Kaune, iš kiemo Baltų prospekte, dingo juodos spalvos 2007 m. gamybos „Audi A3“.

Automobilio pasigesta ryte, o penktadienio vėlų vakarą, apie 23 val., ši transporto priemonė dar stovėjo kieme prie 125 numeriu pažymėjo Baltų prospekto pastato.

„PAVOGTA‼️‼️ GAL KAS NORS MATĖT“, – didžiosiomis raidėmis savo emocijas ir viltis kompiuterio ekrane išreiškė kaunietė.

Ne mažiau nerimo bei vilčių – Modestos M. feisbuke patalpintame pranešime apie Alytuje dingusį automobilį, už kurio suradimą net siūloma solidi premija.

„Naktį iš antradienio į trečiadienį iš stovėjimo aikštelės Alytuje (Naujoji g. 62) buvo pavogtas BMW 525d. Gali būti, kad automobilis dar yra Alytuje, tik pervarytas į kitą aikštelę. Ką nors mačiusius ar žinančius prašome atsiliepti. Už naudingą informaciją – 1000 € atlygis“, – žada moteris.

Jos pranešime minima, kad ant BMW automobilio sumontuoti vėjo deflektoriai.

Prašau atsiliepti ir dar gauti 1 000 eurų už pagalbą.

„Aš tikiu, kad žmonių yra, kurie supranta, kad kuo daugiau žmonių pasitelkiama į pagalbą, tuo greičiau pavyksta atrasti, tai ko ieškai. Todėl, Lietuvos žmonės, gal iš jūsų, čia esančių kažkas kažką matėte, girdėjote – prašau atsiliepti ir dar gauti 1 000 eurų už pagalbą“, – akcentuojama apie siūlomą atlygį už išties vertingą informaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius