Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Girtas panevėžietis žmonos automobiliu išvažiavo dar puslitrio degtinės, bet grįžti teko pėsčiomis

Ketvirtadienio vakarą Panevėžio policijos pareigūnai sulaukė pranešimo apie tai, kad žmonės prie parduotuvės sulaikė girtą vairuotoją. Atvykus informacija pasitvirtino - asmuo buvo visiškai neblaivus.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Ketvirtadienio vakarą Panevėžyje, pro Pažagienius važiavę žmonės pastebėjo iš šios gyvenvietės į pagrindinę Ramygalos gatvę pavojingai pasukusį „Volkswagen“ vairuotoją. Piliečiams įtarimą sukėlė ne tik šis manevras – asmuo ėmė vingiuoti po eismo juostas, vos nekliudė kitų automobilių.

Netrukus „Volkswagen“ sustojo prie prekybos centro „Norfa“ ir nuėjo apsipirkti. Iš parduotuvės jis grįžo nešinas buteliu degtinės. Liudininkai pamatė, kad asmuo svirduliuoja ir tikrai yra girtas, todėl iškvietė policijos pareigūnus ir pabandė iš vyro atimti raktelius. Nors raktelių atimti nepavyko, tačiau liudininkai asmeniui toliau važiuoti nebeleido.

Netrukus įvykio vietoje pasirodė policijos pareigūnai. Vairuotojas sutiko pasitikrinti blaivumą ir pirmu pūtimu į alkoholio matuoklį įpūtė sunkų girtumą reiškiančias promiles – 2,77. Antrą sykį tikrinant girtumas sumažėjo iki vidutinio – 2,31 promilės.

Asmeniui buvo įteiktas šaukimas į apklausą ir šis, nešinas buteliu degtinės, į Pažagienių gyvenvietę nupėdino pėsčias. Jo žmonai priklausantis automobilis išgabentas į policijos sulaikytų transporto priemonių saugojimo aikštelę. Teismas jį gali konfiskuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius