Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Iš automobilio pavogė 132 litrus alaus

Biržuose apšvarintas alaus daryklai priklausantis autobusiukas, o Alytaus rajone iš parduotuvės išnešta visa „bambalių“ ir rūkalų kolekcija.
Alus
Alus / 15min.lt nuotr.

Biržų rajono komisariato Kriminalinės policijos skyriaus vyriausiojo patrulio T.B. tarnybiniame pranešime rašoma, kad liepos 8 d. 4.30 val. D.M. (gimęs 1965 m.), gyvenantis Biržuose, Kilučių g., priėjęs prie namo kieme stovėjusio automobilio „Fiat Ducato“, priklausančio UAB „Ponoras“ pastebėjo, jog pavogti 132 vienetai 1 l talpos alaus „Kaimiškas“. Nuostolis tikslinamas, šeštadienį pranešė Panevėžio apskrities VPK.

Savo ruožtu Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai informavo, jog vakar gautas pilietės O.V. (gim. 1957 m.), gyvenančios Alytaus rajone, pareiškimas. Penktadienį apie 06.15 val. atvykusi į savo parduotuvę, esančią Krokialaukio seniūnijos Santaikos kaime, rado išdaužtą parduotuvės lango stiklo paketą ir parduotuvėje pasigedo apie 18 vienetų plastikinių litrinių butelių įvairių pavadinimų alaus ir apie 30 vienetų pakelių įvairių cigarečių. Padaryta žala tikslinama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius