Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Iš Karoliniškių į Karveliškes „nugrybavusią“ uogautoją gelbėjo anūkė ir šuo iš Elektrėnų

Miške uogavusi senolė rasta sveika ir gyva, skelbia Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas bei dalijasi iš uogautojos anūkės gauta padėka pareigūnams.
Uogautojos paieškų zona
Uogautojos paieškų zona / Vilniaus VPK nuotr.

Miške uogavusi ir pasiklydusi aštuoniasdešimt trejų metų amžiaus senolė rasta gyva ir sveika.

Rugsėjo 21 d. 21 val. 31 min. Vilniaus apskr. VPK gavo moters pranešimą, kad iš namų Vilniuje, A. P. Kovaliuko g., uogauti Pilaitės link išėjo jos močiutė (gimusi 1938 m.) ir pasiklydo miške, negali išeiti.

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato Reagavimo skyriaus tyrėjas (kinologas) Sauliaus Varankevičius tuo metu dirbo Rūdninkų poligone. Per radijo ryšio stotį išgirdęs, kad dingo senolė, nusprendė, jog gali būti naudingas – paskambino sostinės policijos budėtojams ir pasisiūlė pagelbėti.

Garbaus amžiaus vilnietė tėra veikli ir savarankiška. Iš miško, kuriame šįkart pasiklydo, senolė ne sykį yra sėkmingai parvykusi.

Šio policijos pareigūno dėka senolė, nuklydusi net į Karveliškių kaimo (Vilniaus r., Zujūnų sen.) miškus, rasta gyva ir sveika.

Senolės anūkė, dėkodama policijos pareigūnams, džiaugėsi, kad po šio įvykio močiutė jaučiasi gerai, šiuo metu yra namuose. Moteris teigė, kad jos močiutė, nuklydusi gilyn į mišką, sutemoje nesiorientavo, į kurią pusę eiti. Nors 83-ejų senolė gyvena viena, tačiau ją net 4-5 kartus per savaitę lanko artimieji.

Kita vertus, pensininkė dar yra labai savarankiška, anksčiau ji sėkmingai ne kartą lankėsi tame miške, kuriame šįkart pasiklydo.

Senolės anūkė dėkoja už pagalbą visiems policijos ekipažams, kurie prisidėjo prie močiutės paieškos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius