Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kauniečių automobilio bagažinėje aptikti galimai vogti degalai ir narkotinės medžiagos

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai praėjusią naktį Kaune sulaikė vyrą ir moterį, kurie galimai vykdė kuro vagystę. Negana to, automobilyje, su kuriuo atvykę asmenys vykdė nusikalstamą veiką, pareigūnai rado ir galimai narkotinių-psichotropinių medžiagų.
Degalų talpos
Degalų talpos / Kauno policijos nuotr.

Kauno apskr. VPK Kauno miesto Dainavos policijos komisariato bei Reagavimo valdybos pareigūnai šiąnakt apie 04.10 val. Kaune, Vakariniame aplinkkelyje, sulaikė vyrą (g. 1968 m.) ir moterį (g. 1997 m.), kurie iš degalinės teritorijoje stovėjusių vilkikų galimai pasisavino svetimą kurą.

Vagyste įtariami kauniečiai atvyko automobiliu „VW Golf“, kuriame pareigūnai, atliekant apžiūrą, rado ne tik penkias pilnas talpas, kuriose buvo 100 litrų kuro, bet ir galimai narkotines-psichotropines medžiagas. Abu sulaikyti asmenys žinomi policijos pareigūnams.

Kauno apskr. VPK Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius