-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelyje „Via Baltica“ į griovį nulėkęs neblaivus panevėžietis teigė, kad prisigėrė po avarijos

Pirmadienio vakarą, apie 22 val. Panevėžio policijai pranešta, kad magistralėje „Via Baltica“, netoli posūkio į Paįstrio gyvenvietę, nuo kelio nulėkė automobilis. Į įvykio vietą išskubėjo kelių policijos pareigūnai.

Atvykę policijos pareigūnai rado griovyje stovintį automobilį „Volkswagen Jetta“. Pagal apgadinimus buvo matyti, kad transporto priemonė vertėsi.

Prie automobilio stovėjęs vaikinas buvo akivaizdžiai neblaivus. Alkoholio matuokliu policijos pareigūnai jam nustatė vidutinį 1,71 promilės girtumą. Asmuo policijai prisipažino, kad vairavo automobilį, tačiau neigė tą daręs būdamas neblaivus. Jis tvirtino, kad prisigėrė po avarijos.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Panevėžietis policijos pareigūnams nesugėbėjo pateikti vairuotojo pažymėjimo, nes jo tiesiog neturi. Vaikinas taip pat nepateikė ir kai kurių kitų dokumentų.

Neblaivus asmuo aiškino, kad važiavo pas mamą, kai automobilis staiga tapo nevaldomas. Jaunuolis pateikė savo versiją, dėl ko nuvažiavo nuo kelio. Anot jo, sprogo automobilio padanga.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Kai „Volkswagen Jetta“ buvo keliamas ant techninės pagalbos automobilio platformos, jaunuolis nuolat kartojo, kad su sudaužyta mašina būtų elgiamasi atsargiai.

Neva labai brangiai kainavo jos išorės apdaila, vadinamasis „tiuningas“. Taip pat panevėžietis pasigedo ir magnetolos, kuri, jo teigimu, liko pievoje.

Dėl avarijos jaunuoliui gresia rimti nemalonumai. Teks atsakyti už vairavimą neturint tam teisės ir girtumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius