-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 13 /15:28

Klaipėdoje benamė konteineryje aptiko naujagimės kūnelį

Klaipėdoje pirmadienio rytą po konteinerius Naikupės gatvėje besiknaisiojanti benamė aptiko kraupų radinį – tik ką gimusios mergaitės lavonėlį, suvyniotą į šiukšlių maišą.
Šiukšlių konteineris
Šiukšlių konteineris / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Apie radinį išsigandusi benamė puolė pasakot čia pat besitvarkiusiam kiemsargiui. Šis iškvietė policijos pareigūnus. Kaip teigė Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovas Albinas Strumyla, kūnelis buvo tik ką gimusios mergytės.

Ar ji į šį pasaulį atėjo gyva, ar mirė per gimdymą, paaiškės per tyrimą. Iš pažiūros vaikas atrodė išnešiotas, smurto žymių nepastebėta.

Dėl šio incidento pradėtas tyrimas.

Tyrimui vadovaujantis Klaipėdos apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Arūnas Saunorius prašo visuomenės pagalbos.

Prašomi atsiliepti gyventojai, ką nors žinantys apie šį įvykį, galbūt matę, kaip kas nors šiomis dienomis į šalia Naikupės g. 9 namo esantį šiukšlių konteinerį įmetė neįprastos formos polietileninį maišelį. Taip pat prašome atsiliepti žmones, įtariančius, kad buvusi nėščia moteris galėjo atsikratyti naujagimio (pvz., po gimdymo grįžo namo be kūdikio). Turinčius bet kokios naudingos informacijos apie šį kraupų radinį, prašome skambinti tel. Klaipėdoje 35 40 40 arba į bendrąjį pagalbos centrą 112. Anonimiškumas garantuojamas.

2009-ųjų gegužę Klaipėdą sukrėtė skaudi istorija, kai konteineryje Sausio 15-osios gatvėje buvo aptikti dvynukų lavonėliai.

Po tyrimo buvo nustatyta ir gimdyvė – Viktorija Filiponenko, ją 2013-aisiais teismas nuteisė 10 metų nelaisvės. Kol ji slapstėsi Ispanijoje spėjo pagimdyti dvynukių porelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius