Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lašišų detektyvas: po 15min straipsnio kreiptasi į Generalinę prokuratūrą

Seimo Antikorupcijos komisija trečiadienį pranešė, kad kreipėsi į Generalinę prokuratūrą dėl galimų nusikalstamų veikų valstybinėje lašišų veisykloje.

15min pirmadienį paviešino informaciją, kad Žuvininkystės tarnybos darbuotojas Algirdas Budrys buvo sulaikytas automobiliu vežantis paslėptas lašišų galvas. Tuo metu buvo draudžiama ne tik lašišų žvejyba, bet ir bet koks jų transportavimas.

A.Budrys – Žuvininkystės tarnybos Žuvivaisos skyriaus prie Žemės ūkio ministerijos Žeimenos poskyrio vedėjas, vienintelės valstybinės lašišų veisyklos vadovas.

Valdininkas atsipirko paprasta tarnybine nuobauda – papeikimu. Po šio įvykio A.Budrys ėmėsi žygių prieš visus savo darbuotojus.

Trečiadienį Seimo Antikorupcijos komisija, susipažinusi su publikacija ir vykdydama parlamentinę kontrolę, kreipėsi į Generalinę prokuratūrą dėl galimų nusikalstamų veikų valstybinėje lašišų veisykloje, rašoma komisijos pranešime spaudai.

Komisija susidomėjo, kada ir kokie ikiteisminiai tyrimai buvo atliekami dėl galimų Žuvininkystės tarnybos prie Žemės ūkio ministerijos Žuvivaisos skyriaus Žeimenos poskyrio vedėjo nusikalstamų veikų, kada ir kokie sprendimai priimti dėl ikiteisminių tyrimų baigties ar priimti procesiniai sprendimai buvo skundžiami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius