Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muitininkams įkliuvo kontrabandos gabenimui liemenes pasisiuvę baltarusiai

Pirmadienio popietę Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnams įkliuvo du baltarusiai, cigarečių kontrabandą gabenę specialiai tam pasiūtose liemenėse.
Specialiai kontrabandos gabenimui pasiūtos liemenės
Specialiai kontrabandos gabenimui pasiūtos liemenės / Lietuvos muitinės nuotr.

Kaip pranešė Vilniaus teritorinė muitinė, jiems buvo surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai.

Į Raigardo kelio postą baltarusiškais registracijos numeriais pažymėtu „Volkswagen Passat“ iš Gardino atvykę keturi vyrai muitininkams veiksmu ir žodžiu deklaravo, kad virš nustatytos įvežimo normos muitinei privalomų pateikti prekių neveža.

Vyrai muitininkams aiškino, kad vyksta pramogauti į vandens parką, tačiau nei maudymosi glaudžių, nei šlepečių vyrų bagaže nebuvo matyti. Kilus įtarimui, ir vairuotojo, ir trijų keleivių paprašyta išlipti iš automobilio.

Kai jie išlipo, muitinės inspektoriams krito į akis, kad du iš jų ne itin šaltą dieną lyg ir per daug apsirengę, todėl jų paprašyta prasisegti striukes. Pakėlę striukių skvernus baltarusiai nustebino net visko mačiusius muitininkus – tokių cigarečių slėptuvių jie dar nebuvo matę: specialiai tam pasiūtose liemenėse buvo atskiros kišenėlės cigarečių pakeliams sudėti. Į šias kišenėles vyrukai buvo susidėję po 2-3 pakelius plonųjų „NZ Gold“ cigarečių. Kiekvienoje liemenėje gabenta po 100 pakelių tabako gaminių.

Vyrams surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai dėl kontrabandos. Kiti du automobilio keleiviai neleistinų ar ribojamų gabenti prekių neturėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius