Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muštynėse per SEL koncertą dalyvavusiai ir teismo vengiančiai klaipėdietei – bauda

Šeštą kartą Klaipėdos miesto apylinkės teisme nepavyko pradėti nagrinėti bylą dėl muštynių, kilusių per 2014-ųjų SEL koncertą vasaros estradoje. Nukentėjusieji teisme gerokai įpyko, išgirdę, kad veltui vėl iš Vilniaus važiavo į Klaipėdą.
Garis Serbul
Garis Serbul, nukentėjęs per grupės įsisiautėjusių klaipėdiečių sukeltas muštynes, įsitikinęs, jog teismas – vilkinamas.

„Ši byla – akivaizdus vilkinimas. Jau šeštą kartą negalima jos pradėti nagrinėti dėl kokių nors priežasčių: tai vienas negali, tai vieno vaikas serga, tai kito serga“, – piktinosi per muštynes nukentėjęs Garis Serbul.

Šį kartą teisme vėl nepasirodė Natalija Ščerbakova. Kaip teigė kitas kaltinamasis – moters sugyventinis Edmundas Tamošauskas – naktį susirgo jų šešiametis vaikas, o palikti sergančio vaiko esą nebuvo kam. Tačiau ar tikrai vaikas serga – negalėjo pagrįsti. Nebuvo pristatytas joks išrašas iš medikų.

Todėl nuspręsta N.Ščebakovai skirti baudą – 380 eurų.

Byla, šiuo metu nagrinėjama Klaipėdoje, primena 2014-ųjų įvykius, kai SEL koncertui dar nepasibaigus iš vasaros estrados bandė išvažiuoti G.Serbul ir dar trys merginos. Koncerto už tvoros besiklausanti kompanija sustabdė automobilį. Priekaištavo, kad važiuojama dviračių taku, nors organizatoriai tokį leidimą turėjo. Konfliktas įsisiūbavo, kompanija ėmė daužyti mašiną, apspardė išlipusį vairuotoją.

Tik atkaklių nukentėjusiojo G.Serbul pastangų dėka byla pasiekė teismą.

Tačiau net ir praėjus 2,5 metų niekaip nepavyksta atversti bylos – neatvyksta vienas ar kitas kaltinamasis. Su N.Ščerbakova ir E.Tamošausku dar teisiama ir Gintarė Ruginytė bei Gražvydas Martinkus.

Teisme apsispręsta kitus posėdžius rengti nuotoliniu būdu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius