Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per SEL koncertą Klaipėdoje muštynes sukėlę kaltinamieji vengia teismo

Ketvirtą kartą Klaipėdos miesto apylinkės teisme nepavyko pradėti nagrinėti bylos, kai 2014-aisiais vasaros estradoje per SEL koncertą buvo apgadintas vieno iš organizatorių automobilis, sumuštas vairuotojas. Į kaltinamųjų suolą siunčiami klaipėdiečiai vis vengia teismo. Dabar jiems siekiama skirti baudą.
2014-aisiais per SEL koncertą Klaipėdoje nukentėjęs Garis Serbul iki šiolei ieško teisybės teisme.
2014-aisiais per SEL koncertą Klaipėdoje nukentėjęs Garis Serbulis iki šiolei ieško teisybės teisme. / A.Jašinskienės/15min.lt nuotr.

2014-ųjų liepą Klaipėdoje vyko grandiozinis SEL koncertas. Prie jo organizavimo prisidėjęs vilnietis Garis Serbulis netikėjo, kad dar kelerius metus tą vakarą teks prisiminti teismuose.

Net ir praėjus daugiau nei dvejiems metams, niekaip nepavyksta pradėti nagrinėti šios bylos. Keturis kartus buvo numatyta posėdžio data, tačiau vis nepasirodo kuris vienas iš kaltinamųjų.

Pirmadienį į teismą neatvyko Natalija Ščerbakova. Kitas kaltinamasis – buvęs jos vyras ir vaiko tėvas Edmundas Tamošauskas – pranešė, kad susirgo vaikas. Esą todėl kaltinamoji ir nepasirodė teisme.

VIDEO: Po SEL koncerto užpultas BMW automobilis

Į teismą neatvyko ir Gražvydas Martinkus. Jis nenurodė neatvykimo priežasties. Niekas negalėjo pasakyti, kur jis. Todėl prašoma skirti baudą, kuri siektų nuo 37,6 iki 1128 eurų. Taip pat teismas gali kaltinamąjį atvesdinti.

Teisme pasirodė tik E.Tamošauskas ir Gintarė Ruginytė.

„Manau, kad šie asmenys yra pavojingi visuomenei. Nežinia, ką jie dar gali padaryti. Todėl prašau keisti kardomąją priemonę į suėmimą“, – teisme teigė G.Serbulis. Jis tikino nesuprantąs, kaip šiais laikais teismuose taip prastai veikia komunikacija. Jis jau ketvirtą kartą veltui važiuoja iš Vilniaus į Klaipėdą ir ten sužino, kad posėdis neįvyks.

Byla, šiuo metu nagrinėjama Klaipėdoje, primena 2014-ųjų įvykius. Kai SEL koncertui dar nepasibaigus iš Vasaros estrados bandė išvažiuoti G.Serbulis ir dar trys merginos. Koncerto už tvoros besiklausanti kompanija sustabdė automobilį. Priekaištavo, kad važiuojama dviračių taku, nors organizatoriai tokį leidimą turėjo. Konfliktas įsisiūbavo, kompanija ėmė daužyti mašiną, apspardė išlipusį vairuotoją.

Tik atkaklių nukentėjusiojo G.Serbulio pastangų dėka byla pasiekė teismą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius