Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naminukę slėpusios moterys apšaukė pareigūnus

Trečiadienį krata buvo atlikta Baltijos pr. 91 name, Klaipėdoje. Šis „taškas“ pareigūnams jau buvo žinomas anksčiau. Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas po šeštadieninio vizito šiame bute. Tačiau nelegali veikla ir toliau buvo vykdoma.
Naminukė
Naminukė / Klaipedos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato nuotr.

Net ir turint leidimą atlikti kratą, pareigūnams nebuvo lengva patekti į pilietės E.Š. priklausantį butą. Šeimininkė gynybai pasitelkė bute viešėjusias drauges. Gindamos valdas, keturios balzakiško amžiaus ponios sukėlė tikrą turgų. Visais balso stygų pajėgumais reikalaudamos „kratos orderio“, damos apylinkės inspektoriams demonstravo bušido imtynių elementus ir, tik gavusios pageidaujamą dokumentą, aprimo.

Rasta per 15 litrų skysčio, skleidžiančio aštrų alkoholio kvapą. Dalis jo, kaip spėjama, – neaskiesta, o kai kuriuose buteliukuose – jau paruoštas „vartojimui“ – šiek tiek „paskanintas“: paspalvintas bei pakvepintas. Pareigūnų duomenimis, minėtame bute nelegaliu alkoholiu prekiavo samdyti pardavėjai.

Gerai pareigūnams žinomame grotuotomis durimis apsaugotame „taške“ gėrikams buvo siūloma ne įprasta naminė degtinė, bet taip vadinamas pilstukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius