Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Netikras pavojus: pranešta apie galimas masines šaudynes „Lidl“ atidarymo Tauragėje metu

Ketvirtadienio rytą Tauragėje vykęs prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvės atidarymas buvo akylai stebimas ir policijos pareigūnų. Kiek anksčiau buvo sulaukta skambučių, informuojančių apie neva gresiančius pavojus šventės metu.
„Lidl“ atidarymas Tauragėje
„Lidl“ atidarymas Tauragėje / Karolinos Stažytės nuotr.

Atidarymo metu 15min žurnalistė sužinojo, jog policija sulaukė pranešimų apie tai, jog „Lidl“ prieigose bus padėtos bombas ir neva vyks susišaudymai.

Tauragės apskrities VPK šių kalbų nepaneigė. Dar liepos 22 d. išties buvo pranešta apie prie „Lidl“ parduotuvės rugpjūčio 11 d. vyksiantį masinį susišaudymą.

„Liepos 22 d. buvo gauta žinutė, kad asmuo ketina įvykdyti masinį susišaudymą. Pareigūnams atlikus procesinius veiksmus, netrukus buvo nustatyta, kas rašė minėtą žinutę – tai Tauragėje gyvenanti jauna mergina. Realaus pavojaus dėl minėto asmens veiksmų prekybos centro klientams tikrai nėra. Šiuo metu pareigūnai aiškinasi ir tikslina įvykio aplinkybes“, – paaiškino Tauragės apskrities VPK Komunikacijos grupės specialistė Rūta Janavičiūtė.

Parduotuvės atidarymas ryte praėjo ramiai. Prekybos vietoje nesiformavo klientų grūstys. Tik apie pietus sulaukta pirkėjų gausos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius