-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pievoje aptikus išardytą BMW, rasta ir jį iš garažo Kaune nugvelbusi vagių trijulė

Praėjusią savaitę sulaikyti trys vyrai, kurie, kaip įtariama, ne tik pavogė automobilį, bet ir nuošalioje vietoje jį visą išardė. Liepos 27 dieną, laikotarpiu nuo 01.20 iki 01.50 valandos, Kauno Chemijos gatvėje, garažų masyve, išlaužus garažo vartus, buvo pavogtas automobilis „BMW 535“ bei įvairūs įrankiai. Padaryta žala siekė apie 20 800 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.
Pievoje rastas pavogtas ir išardytas BMW
Pievoje rastas pavogtas ir išardytas BMW / Kauno apskrities policijos nuotr.

Po kelių dienų, liepos 29-ąją, apie 15 valandą Kauno rajono Kampiškių kaime, pievoje, buvo surastas minėtas automobilis be daugelio detalių – be kapoto, bamperių, durų, lempų, salono ir kt.

Aktyviai atliekant tyrimo veiksmus, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos kriminalistai praėjusią savaitę, rugpjūčio 27 dieną, tame pačiame kaime kaip ir buvo surastas išardytas automobilis, gabenant detales sulaikė du Kauno rajono gyventojus, gimusius 1990 ir 1991 metais. Šie jauni vyrai anksčiau teisti už panašaus pobūdžio veiklas užsienyje.

Kauno apskrities policijos nuotr./Pievoje rastas pavogtas ir išardytas BMW
Kauno apskrities policijos nuotr./Pievoje rastas pavogtas ir išardytas BMW

Vėliau, atliekant kratas įvairiose vietose, pas kitą Kauno rajono gyventoją, gimusį 1979 metais, rastos kitos, galimai nuo/iš automobilio BMW pavogtos detalės.

Visiems trims vyrams įteikti pranešimai apie įtarimą dėl vagystės, paskirtos kardomosios priemonės. Už šią nusikalstamą veiką jiems gresia laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius