Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija ieško, kas Kaune pardavinėja Šiauliuose vogtą 2 tūkst. eurų vertės dviratį

Kauno apskrities policijos pareigūnai ketvirtadienio paryčiais Kauno rajone sulaikė jauną vyrą, gimusį 1991 metais, kuris, kaip įtariama, priemiestyje važinėjosi ne savo transporto priemone. Taip pat Kauno policija ieško to, kuris laikinojoje sostinėje pardavinėja brangų dviratį, pavogtą Šiauliuose.
Kaune pardavinėjamas Šiauliuose vogtas dviratis
Kaune pardavinėjamas Šiauliuose vogtas dviratis / Kauno apskrities policijos nuotr.

Gegužės 28 dieną 04.18 valandą buvo gautas pranešimas apie Kauno rajone, Noreikiškėse, vagiamą dviratį.

Skubiai į įvykio vietą išvykę pareigūnai netruko pastebėti ir dviratį, ir „dviratininką“, atitinkantį pranešėjo pateiktą apibūdinimą. Pradėjus važiuoti paskui jį, šis staigiai pasuko į artimiausią gatvelę, metė dviratį į krūmus ir pasileido bėgti. Nors į reikalavimus „stok, policija“ asmuo nereagavo, tačiau netrukus, apie 04.50 valandą, panaudojus spec. priemonę antrankius, buvo pareigūnų sulaikytas Kiškių gatvėje.

Taip pat kolegos iš Šiaulių apskrities policijos prašo gyventojų padėti, siekiant išaiškinti 2000 eurų vertės dviračio vagystę Šiauliuose. Tyrimo metu nustatyta, kad nuotraukoje matomą kalnų krosinį dviratį buvo bandoma parduoti Kaune.

Prašoma gyventojų, mačiusių nuotraukoje užfiksuotą dviratį, o gal net ir bendravusių su jo pardavėjais, ar turinčius bet kokios vertingos informacijos, susisiekti su Šiaulių apskrities VPK telefonu 865665742 arba el. paštu ovidijus.brazys@policija.lt.

Policijos pareigūnai primena gyventojams, kad atšilus orams dviračių vagysčių pasitaiko daugiau, tad rekomenduojame paliekant dviratį įsitikinti, kad jis tvirtai ir saugiai užrakintas patikima spyna, jei yra galimybė, patariama naudoti dvi skirtingas. Taip pat rakinkite dviratį ne už rato, o už rėmo, kad grįžus prie jo nerastumėte tik likusios spynos su ratu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius