Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros gaisruose nukentėjo trys žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje įregistruoti 38 gaisrai ir 14 kitų gelbėjimo darbų, kuriuos atliko šalies ugniagesiai. Žmonių aukų gaisruose pavyko išvengti, tačiau 3 gyventojai buvo traumuoti.
Molėtų ugniagesys
Gesinamas gaisras / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Apie 16.05 val. gautas pranešimas apie gaisrą Vilniuje, Geležinio Vilko gatvės daugiabučio namo bute. Atskubėjus ugniagesiams, pro 4-ame aukšte esančio buto langą veržėsi dūmai. Išlaužus buto duris buvo išgelbėti du čia be priežiūros palikti mažamečiai vaikai: maždaug trejų metų berniukas ir jau be sąmonės penkerių metų mergaitė, kurie ant keptuvės kepė plastikinius žaislus. Nukentėję vaikai buvo perduoti medikų globai.

Apie 19.35 val. Anykščiuose, Panevėžio gatvės individualiame gyvenamajame name įvyko sprogimas, kurio metu buvo sužalota 79-erių metų namo šeimininkė, kuri po medikų apžiūros dėl veido ir rankų plaštakų nudegimų buvo paguldyta į Anykščių ligoninės traumatologinį skyrių. Atskubėjus ugniagesiams, degė siena virš lango, nuo sprogimo bangos buvo iškritę namo langai ir durys. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Antradienį ankstų rytmetį apie 5.15 val. gaisras kilo Šalčininkų rajone, Turgelių kaime, Akmenynės gatvėje esančiuose laidojimo namuose. Per gaisrą išdegė virtuvė su joje buvusiais daiktais ir kabinetas. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 8.25 val. Šiaulių rajone, Kuršėnuose, V. Dambrauskio gatvėje, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Gaisro metu išdegė namo palėpė, apdegė medinės stogo konstrukcijos, vandeniu buvo sulietos gyvenamosios patalpos.

Apie 12.30 val. gaisras kilo Prienų rajone, Naujosios Ūtos kaime stovinčiame gyvenamajame name. Per gaisrą išdegė namo vidus, nudegė perdengimas ir stogas. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Apie 15 val. Prienų rajone, Dargupio kaime, užsidegė kombainas NIVA. Ugnis nuniokojo kombaino variklio skyrių, o gaisro priežastis aiškinama.

Apie 21.10 val. gaisras kilo Joniškyje, Žagarės gatvėje stovinčiame individualiame gyvenamajame name. Gaisro metu apdegė namo sienos ir perdanga, sugadinta šiferio stogo danga, aprūko namų apyvokos daiktai. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Naktį iš antradienio į trečiadienį apie 55 min. po vidurnakčio gaisras kilo Rokiškyje, Aukštaičių gatvės daugiabučio namo bute. Atskubėję ugniagesiai, spėjo iš uždūminto buto išvesti 41-erių metų jo šeimininką ir dar vieną bendraamžį vyrą, kuriuos vietoje apžiūrėjo medikai. Per gaisrą apdegė lova ir patalynė, aprūko butas bei čia buvę namų apyvokos daiktai. Gaisras įsiplieskė dėl neatsargaus rūkymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius