Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Vilniaus nuo kelio vėl nuvažiavo vilkikas iš Rusijos, vairuotojas žuvo (nuotraukos, video)

Prie Vilniaus vėl skaudi vilkiko iš Rusijos avarija. Sekmadienio rytą Trakų rajone sunkvežimiui nuvažiavus nuo kelio ir įsirėžus į medžius, žuvo Kaliningrado srities gyventojas. Tai jau antra tragiška vilkiko iš Rusijos avarija Vilniaus apylinkėse per kelias pastarąsias dienas.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje. 2010.03. 21 / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Nelaimė įvyko Trakų r., kelio Vilnius-Kaunas 22 km. Įsirėžusį į medžius ir griovyje ant šono gulintį smarkiai sumaitotą vilkiką Scania apie 6.30 val. aptiko pro šalį važiavę policijos patruliai.

Į įvykio vietą buvo skubiai iškviesti ugniagesiai gelbėtojai ir medikai. Tačiau, kaip vėliau paaiškėjo, gydytojų pagalbos jau nebereikėjo. Vairuotojas buvo miręs. Jo kūną iš smarkiai sumaitotos kabinos, panaudoję specialią techniką, ištraukė Trakų ugniagesiai.


Žiūrėti Prie Vilniaus nuo kelio nuvažiavo vilkikas, vairuotojas žuvo didesniame žemėlapyje

Manoma, kad avarija galėjo įvykti vilkiko vairuotojui užmigus. Jau nustatyta, kad 1964 m. gimęs Kaliningrado srities gyventojas naktį iš šeštadienio į sekmadienį kirto Rusijos ir Lietuvos sieną ir pasuko Vilniaus link. Jis važiavo vienas.

Sumaitotoje kabinoje gelbėtojai surado prietaisą, fiksuojantį vilkiko judėjimo greitį, važiavimo laiką ir panašius duomenis. Prietaisas užfiksavo, kad avarija įvyko 6 val. ryto. Vilkiko greitis tuo metu buvo 85 km/val. Stabdymo žymių ant kelio nerasta.

Per avariją nukentėjo ir gabentas krovinys. Žuvęs vyriškis vežė gyventojų virtuvėms skirtų garų surinktuvų detales.


Žiūrėti Prie Vilniaus nuo kelio nuvažiavo vilkikas, vairuotojas žuvo didesniame žemėlapyje

Trakų r. policija dėl avarijos pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Tai jau antra tragiška vilkiko iš Rusijos avarija Vilniaus apylinkėse per kelias pastarąsias dienas. Trečiadienio naktį Vilniaus pakraštyje nuo kelio nuvažiavus ir nuskriejus nuo skardžio vilkikui iš Rusijos, žuvo Baltarusijos pilietis. Jo kūną iš smarkiai sumaitotos kabinos tik praėjus kelioms valandoms po avarijos ištraukė ugniagesiai gelbėtojai.

VIDEO: Vilkiko iš Rusijos avarija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius