-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Priepuolio ištiktos vilnietės BMW Gedimino prospekte bumptelėjo į „Subaru“

Pirmadienį pačiame Vilniaus centre susidūrė BMW ir „Subaru“. Paaiškėjo, kad BMW vairuotoją pagrindinėje sostinės gatvėje ištiko epilepsijos priepuolis. Dar vieną moterį nesėkmė prie vairo pirmadienio rytą ištiko Trakų rajone – Vosyliukų kaime „Subaru“ rėžėsi į medį.
Greitoji pagalba
Greitoji pagalba / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Savaitės pradžia Vilniaus apskrityje nebuvo sėkminga vairuojančioms moterims. 

Pirmadienį iki pietų sostinės policija užfiksavo du įskaitinius eismo įvykius, po kurių medikų pagalbos prireikė būtent dailiosios lyties atstovėms.

8.23 val. gautas pranešimas, kad pačiame Vilniaus centre, priešais Vyriausybę, prie viešbučio „Novotel“, susidūrė BMW ir „Subaru“.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio duomenimis, Gedimino prospekte BMW vairavusią moterį ištiko epilepsijos priepuolis. Ją greitosios pagalbos medikai skubiai išvežė į ligoninę. Tuo tarpu avarijos praktiškai nebuvo – transporto priemonės tik susilietė buferiais.

Po penkių minučių, 8.28 val., policijoje gautas pranešimas, kad įvyko eismo nelaimė Trakų rajono Lentvario seniūnijoje. Apie avariją Vosyliūkų gyvenvietėje specialiosioms tarnyboms pranešė pro šalį važiavęs vairuotojas. Jis teigė matantis į medį įsirėžusį „Subaru“, iš kurio variklio skyriaus kyla garai.

Paaiškėjo, kad greitoji medicinos pagalba jau spėjo išvežti į ligoninę 55 metų moterį. Medikai nustatė vairuotojai dešinio kelio ir krūtinės sumušimus, ji paguldyta į palatą stebėjimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius