-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš eismą Vilniuje pasivažinėjusiam vyrui laikinai atimta teisė vairuoti

Trečiadienį 15min.lt rubrikoje ikrauk.lt pasirodė vaizdo registratoriumi užfiksuotas vaizdelis, kuriame matosi ypač įžūliai Vilniaus Šeimyniškių gatve važiuojantis visureigis „Mercedes Benz“ amerikietiškais numeriais. Pamatę vaizdo įrašą, policijos pareigūnai nubaudė „kelių erelį“.
Fotopolicija
"Kelių erelis" su „Mercedes Benz“

Chuliganišką „Mercedes Benz“ JAV registracijos numeriais vairuotojo elgesį – važiavimą prieš eismą Vilniaus Šeimyniškių gatve – vaizdo registratoriumi užfiksavo ir išplatino kitas vairuotojas.

„Kaip matosi vaizdo įrašo pradžioje, visureigis stovi spūstyje. Paskui vairuotojui nebeišlaiko nervai, išvažiuoja į priešpriešinę eismo juostą ir pavojingai praneria tarp atvažiuojančių automobilių“, – rašo jis.

Vilniaus aps. Vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnai nedelsdami pradėjo „Mercedes Benz“ vairuotojo paiešką. Jie žinojo kur ieškoti šio vairuotojo, bet labai stengtis neprireikė.

Vairuotojas pats privažiavo prie gatvėje patruliuojančio pareigūno ir pasisakė apie savo elgesį kelyje. Vairuotojo teigimu, dėl kito vairuotojo veiksmų jis pasikarščiavo ir pažeidė Kelių eismo taisykles. Dėl savo elgesio gailėjosi.

Už chuliganišką vairavimą (tai yra – Kelių eismo taisyklių pažeidimą dėl chuliganiškų paskatų, keliantį pavojų eismo saugumui arba savo ar kitų žmonių saugumui) vairuotojui paskirta vieno tūkstančio litų bauda ir metams atimta teisė vairuoti transporto priemones.

VIDEO: Ar policija bus bejėgė prieš „amerikoną“ kelių gaidelį su „Mercedes Benz“?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius