Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renius Krutulis už 13 mirtinų peilio dūrių pavaldiniui kalės 9 metus

Kauno apygardos teisme antradienį paskelbtas nuosprendis 27 metų Reniui Krutuliui. Jis pripažintas kaltu dėl žiauraus nusikaltimo, kai išgertuvių metu nužudė pas jį dirbusį bendraamžį vyrą ir sužalojo dar vieną sugėrovą.
Teisme
Teisme / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

R.Krutuliui skirta 9 metai nelaisvės. Taip pat jis turės nužudytojo broliui atlyginti 40 tūkst. litų neturtinę žalą bei 3,3 tūkst. litų turtinę.

Kaip rašė 15min.lt, R.Krutulis spalio 12 d. Alytuje, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, tyčia 13 kartų dūrė virtuviniu peiliu į krūtinę, kaklą, nugarą nukentėjusiajam Modestui Č. Taip pat įtariama, kad jis sužalojo Eimantą Jušką. Pastarasis, kuris šiuo metu suimtas už sukčiavimą, teisme sakė neprisimenąs, kaip jį badė peiliu, ir pretenzijų R.Krutuliui neturi.

R.Krutulis sakė užsiimantis individualia veikla – kertantis su brigada miške medžius. Pas jį dirbo ir Modestas Č., atvykęs į Alytų iš Anykščių rajono.

Birutės gatvėje, viename iš dviejų name esančių butų sekmadienio vakarą brendį gėrė R.Krutulis, Modestas Č. ir E.Juška. Kai pastarasis nuėjo miegoti, likę du vyrai pradėjo ginčytis ir pyktis. Konflikto metu R.Krutlis dūrė virtuviniu peiliu Modestui Č. 13 dūrių.

Vėliau nusikaltimo vietoje buvo rasta lūžusi nuo smūgių peilio geležtė ir toliau numestas kotas.

R.Krutulis savo kaltės neneigė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius