Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį ugniagesiai kviesti į dvi avarijas, gesino tris automobilius, upėje gelbėjo skęstančią moterį

Šeštadienį ugniagesių gelbėtojų pagalbos prireikė dviejų avarijų vietose. Gelbėtojai į avarijas buvo kviečiami Panevėžyje ir Plungės rajone.
Ugniagesiai
Ugniagesiai / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip 15min.lt sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, Panevėžyje, Pramonės g., apie 5 val. ryto nuo kelio nuvažiavo, rėžėsi į stulpą ir apvirto automobilis Audi A8.

Į avarijos vietą buvo iškviesti policijos pareigūnai, greitosios pagalbos medikai ir ugniagesiai gelbėtojai. Tačiau gelbėtojai teigia, kad darbo šioje avarijoje jie neturėjo. Žmonių vaduoti iš sumaitoto automobilio nereikėjo.

Audi vairuotojas nuvežtas į ligoninę.

Apie 12.22 val. Plungės r. gelbėtojai buvo iškviesti į avariją, įvykusią kelio Šiauliai - Palanga 91 km.

Gelbėtojai iš sumaitoto automobilio Toyota Carina išvadavo ir medikams perdavė sužalotą vyriškį. 1951 m. gimęs vyras nuvežtas į ligoninę.

Ugniagesiai teigia, kad šeštadienis buvo ramus, gaisrų beveik neregistruota. Dėl techninių gedimų šeštadienį Lietuvoje degė trys seni automobiliai.

Klaipėdos ugniagesiai apie 7 val. gavo pranešimą, kad Danės upėje skęsta moteris. Ją ugniagesiai spėjo išgelbėti. Moteris perduota medikams.

O Kauno ugniagesiai šeštadienį skubėjo į Islandijos pl. įsikūrusius garažus. Viename iš garažų į duobę įkrito ir pats išlipti negalėjo vyriškis. Jį gelbėtojai iškėlė ir perdavė medikams. Vyras nuvežtas į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius