Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Su milžinišku kiekiu kokaino Rumunijoje įkliuvę lietuviai lieka už grotų

Su pustrečios tonos kokaino Rumunijoje sučiupti keturi Lietuvos piliečiai dar mažiausiai mėnesį praleis belangėje. Tai 15min patvirtino Lietuvos ambasada Rumunijoje.
Rumunijos policija sulaikė didelę kokaino siuntą
Rumunijos policija sulaikė didelę kokaino siuntą / Rumunijos policijos nuotr.

Ambasada informavo, jog ketvirtadienį keturiems lietuviams dar 30 dienų pratęstas suėmimo terminas. Esą tai padaryta tęsiant ikiteisminį tyrimą, Rumunijos teisėsaugos prašymu.

Keturių lietuvių pavardės jau buvo skelbiamos – tai Vygantas Gaidamavičius, Audrius Laurinčikas, Nerijus Mikailionis ir Tadas Miceika. Pastarasis gali būti žinomas sportininkas, tituluotas kovinių sporto šakų meistras iš Klaipėdos. 15min susisiekė su sportininko treneriu Vadimu Gridiajevu, tačiau jis, kaip ir prieš tris savaites, teigė nežinantis, ar būtent jo auklėtinis sulaikytas Rumunijoje.

Treneris teigė nieko negirdėjęs nei iš paties T.Miceikos, nei iš jo artimųjų. Lietuvos ambasada teigia negalinti teikti informacijos apie sulaikytųjų biografijas.

VIDEO: Rumunijoje sulaikyti 2,3 tonos kokaino gabenę lietuviai

Primename, jog Rumunijoje neseniai sulaikyta milžiniška kokaino siunta veikiausiai buvo skirta Vakarų Europos rinkai. Ji vertinama net 625 mln. eurų. Nusikalstamos grupuotės vadeiva įvardijamas Maroko pilietis. Įtariama, kad narkotikai į Europą iš Kolumbijos buvo gabenamos bananų dėžėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius