Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teisių neišsilaikęs 19-metis prisilakstė Jakšių kaime – vertėsi su neapdraustu „Mercedes Benz“

Ketvirtadienio vakarą Kėdainių rajono Jakšių kaime įvyko avarija – jaunuolio nesuvaldytas didelių greičiu lėkęs „Mercedes Benz“ nulėkė į griovį ir vertėsi.
Oskaro MIlašiaus gatvėje apsivertė automobilis „Peugeot“
Apsivertė automobilis/ Asociatyvi nuotr. / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Kaip informuoja Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, rugsėjo 3 dieną 20.10 valandą pranešta, kad po Jakšių kaimą dideliu greičiu važinėjasi jaunuolis. Pranešėjas tikino girdėjęs didelį smūgį, neaišku, ar yra sužeistų ar prispaustų žmonių.

Ugniagesiams gelbėtojams atvykus į įvykio vietą Aušros gatvėje, automobilis „Mercedes-Benz“ buvo nuvažiavęs nuo kelio ir apsivertęs, prispaustų žmonių nebuvo.

Apie 20 metrų nuo automobilio pievoje gulėjo sąmoningas vairuotojas.

Iki ugniagesių atvykimo gyventojai atjungė automobilio akumuliatorių. Padėta medikams įkelti nukentėjusįjį į greitosios medicinos pagalbos automobilį, aprinktos pievoje išsibarsčiusios automobilio detalės.

Apie įvykį daugiau papasakojo Kauno apskrities policija. Į įvykio vietą nuvykus pareigūnams, paaiškėjo, kad važiuojant žvyrkeliu, blaivus, teisės vairuoti neturintis jaunuolis, gimęs 2001 metais, nesuvaldė vairuojamo neapdrausto civilinės atsakomybės draudimu, be techninės apžiūros automobilio „Mercedes Benz E220“, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Vairuotojas pristatytas į gydymo įstaigą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius