Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakų rajone „Opel Astra“ nurėžė pakelės eglę, neprisisegę jaunuoliai skrido iš mašinos

Gruodžio 6 d., antradienį, pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPT) duomenimis, šalies keliuose įvyko 72 eismo įvykiai. Tamsiuoju paros metu – 36. Žmonės nukentėjo 8 eismo įvykiuose: du žuvę, 16 sužeistų. Iš jų vienas nepilnametis.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje Trakų rajone / Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „ReidasTV“

Apie 4.08 val. kelyje Kelmės rajone, magistraliniame kelyje Nr. A12 Ryga–Šiauliai–Tauragė–Kaliningradas 115-ame km, neapšviestame kelio ruože, automobilio „Mercedes-Benz Sprinter“ vairuotojas (gim. 1989 m.) nepasirinkęs saugaus greičio ir neatsižvelgęs į kelio būklę ir meteorologines sąlygas, trenkėsi į šalikelėje stovėjusį ir nukreipiamosiomis gairėmis apstatytą vilkiką „Scania“, kuris po smūgio trenkėsi į kitą pakelėje stovėjusį vilkiką „Scania“.

Šiaulių VPK nuotr./Įvykio vietoje
Šiaulių VPK nuotr./Įvykio vietoje

Eismo įvykio metu žuvo du „Mercedes-Benz“ keleiviai (gim. 1979 m. ir 1992 m.), sužeistas automobilio vairuotojas ir dar du keleiviai (gim. 1976 m. ir 1983 m.).

Apie 7.27 val. Klaipėdos rajone, Toleikių k., automobilio „Ford Focus C-MAX“ vairuotoja (gim. 1983 m.) nepasirinko saugaus važiavimo greičio esant slidžiai kelio dangai ir nesuvaldžiusi automobilio atsitrenkė į autobusų stotelės bortelį. Po smūgio nuvažiavo nuo kelio, apvirto ir susižalojo.

Apie 14.30 val. Vilniuje, Ukmergės g., automobilio stovėjimo aikštelėje, nenustatyto automobilio vairuotojas važiuodamas atbulinė eiga nepastebėjo aikštelę einančios pėsčiosios (gim. 1954 m.) ir ją partrenkė.

Kai kurie iš jų iškrito per langą, nes nesegėjo saugos diržų.

Apie 14.55 val. Trakų rajono savivaldybėje, krašto kelyje Nr. 220, Trakai–Rūdiškės, 5,75 km, automobilio „Opel Astra Station Wagon“ vairuotojas (gim. 2004 m.) nepasirinkęs saugaus važiavimo slidžiu keliu greičio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį.

Eismo įvykio metu sužeisti trys jaunuoliai: mergina (gim. 2004 m.) ir du vaikinai (gim. 2004 m. ir 2005 metais). „Kai kurie iš jų iškrito per langą, nes nesegėjo saugos diržų“, – teigiama „ReidasTV“ profilyje tinkle „Facebook“.

Apie 17.10 val. Joniškyje, Pakluonių ir Saulėtekio gatvių sankryžoje, automobilio „Audi A3“ vairuotoja (gim. 1961 m.) sukdama į kairę nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Subaru Forester“, kurį vairavo vyras (gim. 1980 m.). Eismo įvykio metu sužeista „Audi“ automobilio vairuotoja.

Apie 17.59 val., Trakų r., magistraliniame kelyje A4 Vilnius–Varėna–Gardinas, 33,2 km, automobilio „Ssang Yong“ vairuotojas nepasirinkęs saugaus važiavimo greičio, neįvertino oro sąlygų ir atsitrenkė į stovėjusį automobilį „Volvo V50“ (vairuotoja gim. 1999 m.).

Nuo smūgio automobilis išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešpriešinę eismo juosta važiavusiu automobiliu „Opel“, kurį vairavo vyras (gim. 1969 m.). Eismo įvykio metu sužeisti automobilių „Ssang Yong“ ir „Volvo“ vairuotojai ir „Opel“ keleivė (gim. 1966 m.).

Apie 18.05 val. Šiauliuose, Sprudeikos g., automobilio „Toyota Corolla“ vairuotoja (gim. 1997 m.), išvažiuodama iš šalutinio kelio į pagrindinį, nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu BMW automobiliu, kurį vairavo vyras (gim. 1965 m.). Eismo įvykio metu nukentėjo „Toyota“ keleivė (gim. 2021 m.).

Apie 18.14 val. Vilniuje, Abiejų Tautų Respublikos pl., automobilio „Lexus“ vairuotojas (gim. 1975 m.) suko į kairę pusę, iš šalutinio kelio į pagrindinį, ir nepraleido juo keliu važiavusio automobilio „Volkswagen Touran“, kurį vairavo vyras (gim. 1960 m.). Eismo įvykio metu nukentėjo abiejų automobilių vairuotojai.

Remiantis eismo įvykių, kuriuose nukentėjo žmonės, statistika, 2022 metais (įskaitytinai iki gruodžio 6 d.) avarijose žuvo jau 115 žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius