Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Už nusikaltimą prieš keletą metų nuteistas pasvalietis įkliuvo Vilniaus oro uoste

Pasieniečiai Vilniaus oro uoste vasario 16-ąją sulaikė iš Londono atskridusį Pasvalio rajono gyventoją. Šio už nusikaltimo padarymą nuteisto vyro paieška paskelbta prieš dvejus metus.
VSAT padalinys oro uoste
VSAT padalinys oro uoste / VSAT nuotr.

Šventinį antradienį Vilniaus oro uoste pasieniečiai tikrino reisu iš Anglijos sostinės Londono atskridusių keleivių dokumentus. Kontrolės metu VSAT pareigūnai nustatė, kad vieno atvykusiojo, Pasvalio rajone gyvenančio 26-erių vyro, paiešką 2019 m. sausio 11-ąją paskelbė Pasvalio policija. Jis yra nuteistas už nusikaltimo padarymą.

2020 metais VSAT pareigūnams iš viso įkliuvo 1775 asmenys, kurių dėl įvairių nusižengimų ar nusikaltimų ieškojo teisėsauga.

Pasieniečiai keleivį sulaikė ir pristatė į Vilniaus oro uosto užkardos tarnybines patalpas. Tą pačią dieną ieškomasis perduotas atvykusiam sostinės policijos konvojui.

Praėjusiais metais VSAT pareigūnams iš viso įkliuvo 1775 asmenys, kurių dėl įvairių nusižengimų ir nusikaltimų ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos žinybų pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius