Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vesternai Panevėžio gatvėse tęsiasi: „Ford“ vairuotojas apspardė „klevo lapo“ „Audi“

Penktadienį per Panevėžį važiavęs vairuotojas vaizdo registratoriumi užfiksavo išpuolį Nemuno gatvėje. Nufilmuota situacija, kai „Audi“ automobilį pavijęs „Ford“ vairuotojas išlipa iš savo transporto priemonės ir ima niokoti jam neįtikusio eismo dalyvio automobilį.
Stop kadras
Stop kadras

Situaciją vaizdo registratoriumi penktadienį, apie 14.20 val. užfiksavo panevėžietis Tomas. Vaizdo medžiagoje matosi, kai „Ford“ vairuotojas pirma eismo juosta apvažiuoja filmuojantį bei dar vieną automobilį, o tuomet agresyviais manevrais ima blokuoti kelią „klevo lapu“ pažymėtam „Audi A3“ automobiliui.

Kai „Audi A3“ sustoja, sportine apranga su trimis juostelėmis pasipuošęs panevėžietis iššoka iš automobilio ir pribėgęs spiria į „Audi“ langą. Po to jis bando atidaryti dureles, tačiau to padaryti jam nepavyksta. Galiausiai agresorius suduoda dar du smūgius į „Audi“ langą. Iš „Ford“ išlipęs keleivis situaciją stebi, tačiau nesikiša.

VIDEO: „Ford“ vairuotojas daužo „Audi“ Panevėžyje

„Audi“ vairavusiam asmeniui pavyksta apvažiuoti „Ford“ ir pasprukti nuo išpuolį surengusio panevėžiečio.

Incidentą nufilmavęs vairuotojas apie šį įvykį pranešė policijos pareigūnams. Policijai surasti agresorių sunku nebus – vaizdo įraše puikiai matosi valstybiniai „Ford“ numeriai ir pats asmuo.

Net jei „Audi“ savininkas nepareikš pretenzijų dėl žalos, „Ford“ vairuotojo atžvilgiu pareigūnai pradės tyrimą pagal faktą dėl viešosios tvarkos pažeidimo bei chuliganizmo.

Taip pat vaizdo įrašas sudomino ir Panevėžio kelių policijos tarnybos pareigūnus. Už avarinės situacijos sudarymą, pavojingą vairavimą ir kitus vaizdo įraše matomus pažeidimus „Ford“ vairavusiam panevėžiečiui veikiausiai teks atsisveikinti ir su vairuotojo pažymėjimu.

Panašus išpuolis Panevėžyje vaizdo registratoriumi užfiksuotas ir praėjusią savaitę. Tuomet įniršęs „Audi“ vairuotojas kėsinosi išdaužti „Saab“ stiklą. Policija agresorių sulaikė ir į areštinę uždarė dar tą pačią dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius