Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 14

Orai.lt: trumpi lietūs lankysis dažnai, stiprės vėjas

Trečiadienį virš Skandinavijos įsitvirtinęs ciklonas dar labiau ims rodyti savo galia. Vyraus debesuoti su pragiedruliais orai, tačiau per daugelį rajonų slinks trumpalaikiai lietūs.
Lietingas pirmadienis Vilniuje
Lietingas pirmadienis Vilniuje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Stiprokas vėjas pūs iš pietų, pietvakarių, su juo šalį pasieks kiek šiltesnis oras, tad įdienojus temperatūra kils iki 14–19 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio naktį debesys prasisklaidys, trumpai palis tik vietomis, daugiausia šalies šiaurės vakaruose. Dieną debesuotumas bus nepastovus, daugelyje rajonų numatomi trumpi rudeniški lietūs, dažnesni ir intensyvesni jie bus vakariniuose rajonuose. Naktį vėjas rims ir kai kur susidarys palankios sąlygos suboluoti rūkui. Dieną pūs jau stipresnis pietvakarių vėjas, pajūryje gūsiai sieks 15–17 m/s. Naktį vės iki 8–13, dieną vėl šils iki 14–19 laipsnių.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Penktadienį orai išliks panašūs, tik lietaus vakariniams rajonams klius daugiau. Naktį Šalies vakaruose, dieną daug kur nuvilnys trumpi lietūs. vakariniuose šalies regionuose ne tik gali smarkiai lyti, bet ir pavienės perkūnijos sugriaudėti. Pietvakarių, vakarų vėjas išliks stiprokas, pajūryje gūsingas. Naktį temperatūra pažemės iki 8–12, dieną pakils iki 12–16 laipsnių.

Pagal dabartinius duomenis trumpi lietūs lankysis ir savaitgalį, naktimis temperatūra svyruos apie 10, dienomis apie 15 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius