Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aleksejus Navalnas: „Fašistai tampa Rusijos draugais“

Sankt Peterburge savaitgalį vyko „Tarptautiniu konservatyvių idėjų forumu“ pavadintas renginys, kurį organizavo ultranacionalistinėmis pažiūromis garsėjanti „Tėvynės“ („Rodina“) partija.
Aleksejus Navalnas
Aleksejus Navalnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šis renginys skirtas suvienyti visas nacionalistinėmis, kraštutinės dešinės idėjomis besisvaiginančias Europos radikalų partijas.

Kaip sekmadienį skelbia portalas rosbalt.ru, šio renginio aptarimui vietos savo tinklaraštyje skyrė ir Rusijos opozicionierius Aleksejus Navalnas.

Tarp renginio dalyvių – Vokietijos Nacionalinės demokratijos partijos lyderis,  Udo Voigtas, neseniai patekęs į Europos Parlamentą.

Kaip nurodo A.Navalnas, „pastarasis laikomas vienu svarbiausių šio renginio svečių“ ir vadinamas „puikiu Rusijos draugu“, nes „V.Putinas staiga jį labai pamilo“.

Tuo pačiu metu tinklaraštyje pateikiamos nuorodos į publikaciją naujienų agentūros „RIA Novosti“ tinklalapyje, kur kalbama apie tai, kad jo partija – tarsi „genetinis ir ideologinis Adolfo Hitlerio nacių partijos palikuonis“.

„Kažkoks tai nuostabus fašizmo ciklas gamtoje. Tie patys žmonės iš fašistų tampa Rusijos draugais taip pat greitai, kaip vanduo pavirsta garais ir atgal. Ir tai – Leningrade, kurį per Antrąjį pasaulinį karą fašistai apsupę 900 dienų marino badu, prieš pat Pergalės 70-metį“, – užbaigė A.Navalnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius