2015 03 12 /17:06

Andrejus Ilarionovas: Kremliuje vyksta perversmas, po kurio Vladimiras Putinas bus pašalintas?

Savo tinklaraštyje buvęs Vladimiro Putino patarėjas Andrejus Ilarionovas pateikė sensacingus vertinimus ir paskelbė, kad Kremliaus greitai gali laukti kardinalūs pokyčiai. Tokia jo versija aprašoma portale obozrevatel.com.
Sergejus Ivanovas.
Ar tikrai valdžią Rusijoje ima KGB generolas Sergejus Ivanovas? / „Scanpix“/„RIA Novosti“ nuotr.

„Beveik dvi savaites trunkančios slaptos kovos, kurių vaizdas visuomenei pasirodė tik vakar vakare, baigtis praktiškai nepalieka abejonių. „Kraujo ir pinigų“ partija patyrė skaudžių nuostolių ir traukiasi, spaudžiama „Didžiojo kraujo“ partijos“, – samprotavo A.Ilarionovas.

A.Illarionovas mano, kad nuo vasario 27 dienos tylėjęs Sergejus Ivanovas (V.Putino administracijos vadovas) pasirodė viešojoje erdvėje todėl, kad pagaliau sutvirtino sąjungą su Rusijos ortodoksų bažnyčia arba bent jau užsitikrino jos neutralią laikyseną.

Nikolajus Patruševas (Rusijos  Saugumo tarybos sekretorius) per Saugumo tarybos posėdį Piatigorske nutarė dėl Čečėnijos lyderio Ramzano Kadyrovo pasitraukimo.

Konstantinas Remčiukovas (Maskvos miesto Atstovų rūmų pirmininko pavaduotojas) pranešė apie gresiantį "Rosneft" vadovo, V.Putino šalininko Igorio Sečino atleidimą.

„Panašu, kad prognozuojamas ir Vladimiro Kolokolcevo, Rusijos vidaus reikalų ministro, atleidimas – nepaisant seniau paskleistų gandų neigimo. Kitaip tariant, „valstybės vadovo“ jėgos ir finansų struktūras ištiko sąstingis“, – savo spėjimus dėstė A. Ilarionovas.

Kaip teigia ekspertas, vietoj staiga atsiradusio Sergejaus Ivanovo pradingo pats Vladimiras Putinas.

„Vizito Kazachstane atsisakymas ir viešojoje erdvėje plintanti informacija apie tariamas ligas verčia spėlioti, kur šiuo metu yra prezidentas, kokia jo sveikata.

Jeigu pateikiami faktai yra tiesa, tai artimiausiomis dienomis galima laukti premjero Dmitrijaus Medvedevo atsistatydinimo, o vietoj jo bus paskirtas Sergejus Ivanovas. Valstybės Dūma, vadovaujama Sergejaus Naryškino, pasirūpins, kad visi nariai balsuotų teisingai“, – rašė savo tinklaraštyje A.Ilarionovas.

Po to, anot A.Ilarionovo, bus pakelbta, kad "nacionalinis lyderis" V.Putinas nori poilsio.

Kol viskas Kremliuje vyksta po kilimu, internete netyla gandai apie galimą V.Putino mirtį.

Kremlius tai neigia, tačiau tuo pat metu, kaip rašo Lenkijos dienraštis „Gazeta Wyborcza“, visos V.Putino nuotraukos, kurias publikavo Kremlius po kovo 6 dienos neigdamas jo mirtį, yra padarytos dar prieš savaitę.

Komentatoriai pastebi ir tai, kad paskutinėse nuotraukose Rusijos vadovas atrodo pastebimai nusilpęs ir visur užfiksuojamas nekeičiantis kūno padėties, įsmeigęs akis į vieną tašką.

 
Vladimiras Putinas.
Vladimiras Putinas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius