-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Graikijos finansų ministras giria Angelos Merkel pabėgėlių politiką

Vokietijoje dėl nuosaikaus požiūrio į pabėgėlius net ir partijos kolegų pliekiama kanclerė Angela Merkel sulaukė netikėtos paramos. Vokietijai į atlapus kibęs buvęs Graikijos finansų ministras Janis Varufakis pagyrė A.Merkel laikyseną pabėgėlių krizės akivaizdoje, rašo politico.eu.
Janis Varufakis
Janis Varufakis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Interviu Vokietijos televizijos kanalui „Deutsche Welle“ metu J.Varufakis teigė, kad A.Merkel laikysena gali tapti „geros ateities pranašu Europai“.

„Kai kas nors, kas yra alkanas, į kurį buvo šaudoma, kuris yra sužeistas, pabeldžia į tavo duris, tu privalai jausti moralinę pareigą jam padėti, atverti duris, įsileisti. Manau, kad kanclerė Merkel tai supranta“, – teigė agresyvia retorika Vokietijos atžvilgiu pasižymėjęs buvęs Graikijos finansų ministras.

1000 eurų už vieną interviu minutę šiuo metu prašantis Graikijos politikas dar liepos mėnesį skundėsi dėl per didelės Vokietijos įtakos euro zonai ir visai sąjungai.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius