Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Las Vegaso šaulys buvo užsisakęs viešbutį per kitą muzikos festivalį Čikagoje

Kruviniausias šių laikų JAV istorijoje išpuolį Las Vegase surengęs šaulys rugpjūtį buvo užsisakęs viešbutį Čikagoje, po kurio langais rugpjūtį vyko muzikos festivalis „Lollapalooza“, ketvirtadienį pranešė interneto svetainė TMZ.
Stephenas Paddockas
Stephenas Paddockas buvo užsisakęs viešbutį per kitą muzikos festivalį Čikagoje / „Scanpix“/AP nuotr.

Remiantis pranešimu, Stephenas Paddockas buvo užsisakęs du kambarius Čikagos centre esančiame viešbutyje „Blackstone“, pro kurio langus matomas didžiulis parkas – keturias dienas trukusio kasmetinio muzikos festivalio vieta.

Kadangi S.Paddockas į viešbutį taip ir neatvyko, manoma, kad taip Čikaga išvengė praėjusio sekmadienio įvykių Las Vegase.

S.Paddockas koncerto klausytojus kulkomis varpė iš netoliese esančio daugiaaukščio viešbučio. Žuvo 58 žmonės ir dar šimtai buvo sužeisti.

„Mes žinome apie žiniasklaidos pranešimus ir komunikuojame su mūsų federaliniais partneriais“, – sakoma Čikagos policijos atstovo Anthony Guglielmi pareiškime.

Su minėto viešbučio administracija kol kas susisiekti nepavyko.

Čikagos Grant parke rugpjūtį vykęs muzikos festivalis sutraukė šimtus tūkstančių žmonių. Ten buvo ir Malia Obama – eksprezidento Baracko Obamos duktė.

Prabangus viešbutis „Blackstone“ garsėja savo svečiais, tarp kurių yra buvęs JAV prezidentas Jimmy Carteris, įvairių valstybių vadovai, tokie menininkai kaip pianistas Natas Kingas Cole'as bei aktorius Rudolphas Valentino.

VIDEO: Las Vegase per koncertą aidėjo šūviai

Festivalis „Lollapalooza“ rengiamas nuo 1991 metų. Jį pradėjo alternatyvaus roko grupė „Jane's Addiction“ kaip skirtingose vietose rengiamą vyraujančioms muzikinėms tendencijoms nepaklūstančią muzikos šventę, kuri buvo organizuojama iki 1997 metų, o paskui 2003-iaisias atgimė ir nuo 2005-ųjų kasmet vyksta Čikagos Grant parke.

VIDEO: Paviešintas Las Vegaso šaudynių vaizdo įrašas iš policininko kameros

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius