Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Libijos sukilėlių sugautas Saifas al Islamas: jaučiuosi gerai

Saifas al-Islamas šeštadienį pasakė agentūrai „Reuters“, jog jis jaučiasi gerai po to, kai jį sučiupo kovotojai, nuvertę jo tėvą; jis sakė dešinę ranką susižeidęs per NATO aviacijos antskrydį prieš mėnesį.
Saifas al Islamas
Saifas al Islamas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Lėktuvu skrendant į Zintaną „Reuters“ korespondentės Marie-Louise Gumuchian paklaustas, ar gerai jaučiasi, S.al-Islamas Kadhafi atsakė trumpai: „Taip“.

Nenusiteikęs daug kalbėti, Londone mokslus baigęs Muamaro Kadhafi 39-metis sūnus, į klausimą apie aptvarstytus tris dešinės rankos pirštus – nykštį, smilių ir didįjį, atsakė: „Oro pajėgos. Oro pajėgos“.

Paklaustas, ar tai reiškia NATO aviacijos smūgį, jis atsakė: „Taip“. „Prieš mėnesį“.

Po pokalbio su barzdotu kaliniu Libijoje dirbantys „Reuters“ žurnalistai, matę Saifą al-Islamą, sakė neabejoją, jog tai tikrai jis. Nors jis pats atsisakė patvirtinti savo tapatybę.

Zintano aerodrome prie sovietų gamybos lėktuvo, atskraidinusio suimtuosius iš Obario miesto dykumoje, susirinko tokia didelė minia, kad kovotojai išleido keturis kitus suimtuosius ir keleivius, o Saifas al Islamas liko lėktuve.

VIDEO: Saif al-Islam Gaddafi captured in Libya

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius