Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė dar viena keleivė, skridusi Rusijoje sudužusiu Tu-134

Portalas lenta.ru praneša, kad medikams nepavyko išgelbėti dar vienos keleivės, sunkiai sužeistos birželio 21 d. įvykusios katastrofos metu Rusijoje, šalia Petrozavodsko. Taigi liko gyvi tik 6 iš 8 išgelbėtų keleivių.
Nelaimės vietoje
Nelaimės vietoje. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Žuvusių lėktuvo keleivių skaičius išaugo dar viena auka. Iš 52 lėktuvu skridusių žmonių iš pradžių buvo likę gyvi 8. Kai kuriuos iš jų žmonės ištraukė tiesiog iš liepsnų. Tarp 8 išgelbėtųjų buvo ir šeima – mama su 9 metų sūnumi ir 14 metų dukra.

Deja, netrukus ligoninėje berniukas mirė. O birželio 26 d. Maskvos ligoninėje mirė dar viena sunkios būklės moteris. Ji buvo labai nudegusi (apie 80 proc. kūno), patyrusi fizinių traumų. Kol kas neįvardijama, kuri konkrečiai iš sužeistų keleivių mirė.

Aviacijos specialistai po katastrofos visą kaltę suvertė pilotams, kurie lėktuvą nutupdė ne ant oro uosto tako, o ant šalia esančio kelio. Tiesa, nusileidimo metu trumpam išsijungė signalinės Petrozavodsko oro uosto šviesos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius