Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Naktiniams vilkams“ – prabangi Ramzano Kadyrovo dovana: 16 naujų motociklų

Vladimiro Putino režimą aktyviai remiantys baikeriai iš klubo „Naktiniai vilkai“ pastaruoju metu gali pasigirti itin prabangiomis dovanomis. Gavę didžiulį žemės sklypą Kryme, šio klubo nariai Čečėnijoje jau gali girtis ir naujutėlaitėmis transporto priemonėmis – 16 motociklų jiems padovanojo pats šios respublikos prezidentas Ramzanas Kadyrovas.
„Naktinių vilkų“ vadas Aleksandras Zaldostanovas („Chirurgas“)
„Naktinių vilkų“ vadas Aleksandras Zaldostanovas („Chirurgas“) / Vida Press nuotr.

Žemė Kryme – ne vienintelė dovana, kuria pastaruoju metu gali pasigirti šio nacionalistinės pakraipos klubo nariai. Pernai rugpjūtį klubo nariu tapęs R.Kadyrovas baikeriams iš „Naktinių vilkų“ Čečėnijos skyriaus padovanojo 16 naujų motociklų.

Viename iš socialinių tinklų jis pareiškė, kad „motociklininkai gavo dovaną už nuopelnus Rusijai“. Taip pat R.Kadyrovas itin gyrė Aleksandrą Zaldostanovą („Chirurgą“) už jo „patriotinę poziciją ir tarnystę tėvynei“.

Vos prieš dieną paskelbta, kad klubui buvo skirtas 267 hektarų žemės sklypas aneksuotame Krymo pusiasalyje. Tokią dovaną Sevastopolio miesto valdžia Kremlių garbinantiems motociklininkams suteikė juos įpareigojusi sklype vystyti „patriotišką“ sporto ir sveikos gyvensenos centrą.

Rusijos opozicijos atstovas Aleksejus Navalnas apie tai pasakė: „Tokio tipo patriotizmas yra labai pelningas.“

Pastaruoju metu V.Putiną garbinantys „Naktiniais vilkai“ išpopuliarėjo gerokai už Rusijos ribų. Jie buvo pasiryžę paminėti II pasaulinio karo pabaigą žygiu iš Maskvos į Berlyną. Tačiau Europos Sąjungos šalys daugumo motociklininkų į savo šalis neįsileido, tad sumanymas iš esmės žlugo, nors „Naktiniais vilkai“ ir gyrėsi savo tikslą pasiekę.

Vida Press nuotr./„Naktinių vilkų“ vadas Aleksandras Zaldostanovas („Chirurgas“)
Vida Press nuotr./„Naktiniai vilkai“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius