Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas smūgis B.Johnsonui: atsistatydino dar du vyriausybės nariai

Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas Borisas Johnsonas trečiadienį patyrė naują smūgį – atsistatydino dar du jo vyriausybės nariai.
Borisas Johnsonas
Borisas Johnsonas / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Vaiko ir šeimos reikalų sekretorius Willas Quince'as sakė „neturintis kito pasirinkimo, tik įteikti savo atsistatydinimo raštą“, o jaunesnioji transporto ministrė Laura Trott nurodė pasitraukianti trūkstant pasitikėjimo vyriausybe.

Britų vyriausybę krečiant virtinei skandalų, antradienį netikėtai atsistatydino sveikatos apsaugos sekretorius Sajidas Javidas ir iždo kancleris Rishi Sunakas. Abu jie sakė nebegalintys toleruoti skandalų kultūros B.Johnsono vyriausybėje.

Apie jų pasitraukimą buvo paskelbta kelios minutės po ministro pirmininko atsiprašymo už tai, kad jis vyriausiojo drausmintojo pavaduotoju paskyrė įtakingą konservatorių Chrisą Pincherį, praėjusią savaitę atsistatydinusį dėl kaltinimų privačiame klube „per daug“ išgėrus ir grabinėjus du vyrus.

Dėl vyriausybės narių atsistatydinimų B.Johnsono trečiadienį laukia sunkūs pasiaiškinimai parlamente.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius