Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujųjų išvakarėse 13-metis berniukas rusų apšaudytas du kartus: kovojama dėl jo gyvybės

Į 13-metį berniuką iš Chersono srities rusų okupantai per parą šaudė du kartus. Tapęs taikiniu antrą kartą jis atsidūrė reanimacijoje.
Kovojama dėl du kartus po rusų ugnimi patekusio berniuko gyvybės
Kovojama dėl du kartus po rusų ugnimi patekusio berniuko gyvybės / Julijos Mandel / 123rf.com nuotr.

Pasak Chersono regioninės karinės administracijos pirmininko Jaroslavo Januševičiaus, šiuo metu vaikas yra saugus, o gydytojai vis dar kovoja dėl berniuko gyvybės.

Pirmą kartą 13-metis Jaroslavas iš Nadniprijansko, esančio už 15 km nuo Chersono, buvo apšaudytas likus kelioms valandoms iki Naujųjų metų, kai su seserimi grįžo namo. Tuomet berniukas sunkios būklės buvo nugabentas į vaikų ligoninę, kurią po kelių valandų apšaudė rusai.

„Sausio 1 d., pirmosiomis Naujųjų metų minutėmis, Rusijos kariuomenė užpuolė Chersono regioninę vaikų klinikinę ligoninę. Tuo metu trylikametis Jaroslavas gulėjo reanimacijos skyriuje. Palatos, kurioje gulėjo itin sunkios būklės vaikas, langai buvo išdaužti“, – sakė Chersono regioninės ligoninės vadovas.

Berniukas buvo evakuotas į Mykolajivą, kur gydytojai vis dar kovoja dėl jo gyvybės.

„Dėl kruvino „rusų pasaulio“ vaikas, kuris turėjo džiaugsmingai išpakuoti dovanas ir išsakyti linkėjimus, Naujuosius metus sutiko ant operacinio stalo, apšaudomas priešo“, – pridūrė J.Januševičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius