-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nukrito „Google“ centrą Sietle statęs kranas: keturi žmonės žuvo ir keturi buvo sužeisti

Keturi žmonės žuvo ir dar keturi buvo sužeisti, kai šeštadienio popietę JAV šiaurės vakaruose įsikūrusiame Siatlo mieste nukrito keliamasis kranas.
Nelaimės vietoje
Nelaimės vietoje / „Scanpix“/AP nuotr.

Priešgaisrinė tarnyba pranešė, kad kranas „nukrito nuo pastato stogo“ ir krisdamas kliudė šešis automobilius. Incidentas įvyko netoli miesto centre plytinčio Junjono ežero pietinės pakrantės.

Pranešime nurodyta, kad žuvo trys vyrai ir viena moteris. Du žuvusieji buvo krano operatoriai, o kiti du asmenys nelaimės metu buvo skirtinguose automobiliuose.

Tarp keturių sužeistųjų buvo 27 metų vyras, 25 metų moteris ir keturių mėnesių kūdikis – visi jie buvo nuvežti į ligoninę dėl gyvybei nepavojingų traumų.

Laikraštis „The Seattle Times“ pranešė, kad kranas buvo naudojamas statant naują „Google“ centrą. Siatle, kuriame kuriasi daug technologijų bendrovių, yra ir pagrindinė internetinės prekybos milžinės „Amazon“ buveinė.

„Vašingtono valstijos darbo ir pramonės departamentas atlieka išsamų ir kruopštų krano gedimo priežasties tyrimą“, – pranešė priešgaisrinė tarnyba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius