-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 11 /2022 12 12

Romos kavinėje vyras nužudė tris moteris, viena jų buvo Italijos premjerės draugė

Romos šiaurinėje dalyje esančioje kavinėje vykstant daugiabučio valdybos posėdžiui vienas vyras sekmadienį pradėjo šaudyti, nužudydamas tris žmones ir sužeisdamas kitus, pranešė valdžios institucijos ir liudininkai. Pranešama, kad žuvo trys moterys, viena jų buvo premjerės Giorgios Meloni draugė.
Giorgia Meloni (viduryje) ir žuvusi jos draugė Nicoletta Golisano (dešinėje).
Giorgia Meloni (viduryje) ir žuvusi jos draugė Nicoletta Golisano (dešinėje). / Nuotr. iš G.Meloni „Facebook“
Temos: 2 Italija Šaudynės

Romos meras Roberto Gualtieri pirmadieniui sušaukė nepaprastąjį saugumo posėdį aptarti tai, ką pavadino „sunkiu smurto epizodu, ištikusiu mūsų miestą“.

„Twitter“ platformoje jis patvirtino, kad per šaudymą darbininkų klasės Fidenės rajone žuvo trys žmonės.

„Šaudymas įvyko uždaroje baro, vadinamo „Il Posto Giusto“ arba „Tinkama vieta“, lauke įrengtoje zonoje“, – teigė jis.

Dienraštis „La Repubblica“ citavo įvykio liudininkę Lucianą Ciorbą, daugiabučio valdybos pirmininko pavaduotoją, kuri pasakojo, kad vyras įėjo į barą šaukdamas „Aš jus visus nužudysiu“, o tada pradėjo šaudyti.

Aplinkiniams pavyko jį nuginkluoti iki kol atvyko karabinierių policija.

Vaizdo interviu L.Ciorba sakė, kad šis vyras buvo pažįstamas valdybos nariams, apie jį jau anksčiau buvo pranešta valdžios institucijoms dėl grasinimų vietos gyventojams.

Žuvo premjerės draugė

Italijos ministrė pirmininkė G.Meloni sakė, kad viena iš nužudytų moterų buvo jos draugė Nicoletta Golisano. Kitos mirusios yra Elisabetta Silenzi ir Sabina Sperandio.

Savo „Facebook“ žinutėje G.Meloni pareiškė užuojautą N.Golisano šeimai ir parašė, kad visada prisimins savo draugę „gražią ir laimingą“.

„Nicoletta buvo rūpestinga motina, nuoširdi ir santūri draugė, stipri ir kartu trapi moteris, – rašė ji. – Tačiau svarbiausia, kad ji buvo profesionalė, turinti neeilinį pareigos jausmą... Nicoletta buvo mano draugė.“

„Niekas neturėtų taip mirti, – tęsė G.Meloni. – Nikoletta buvo laiminga ir graži, vilkėjo raudoną suknelę, kurią prieš kelias savaites nusipirko savo 50-ojo gimtadienio proga. Man ji visada išliks tokia graži ir laiminga“.

Italijos ministrė pirmininkė taip pat sakė, kad šaudykla, iš kurios įtariamasis, kaip įtariama, pavogė ginklą, uždaryta ir dėl jos atliekamas tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius