Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijoje moteris iš neapykantos sudegino milicininką ir jo šeimą

Rusijos Sverdlovsko srities Pervouralsko mieste per gaisrą privačiame name žuvo vietos kelių patrulių būrio atskirosios kuopos inspektorius Rustamas Achunovas, jo žmona ir mažametė duktė.
Liepsnos apimtas namo stogas
Gaisras / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip pranešė šios Sibiro srities Vyriausiosios vidaus reikalų valdybos Spaudos tarnybos vadovas Valerijus Gorelychas, per incidentą, kuris įvyko šeštadienio rytą, namas visiškai sudegė.

Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerijos Sverdlovsko srities vyriausiosios valdybos duomenimis, gaisras apėmė 150 kv.m plotą, sudegė kiemo statiniai, automobilis VAZ-210, namo stogas ir lubų perdangos.

„Vaiką ir vyrą ugniagesiai rado prie namo įstrigusį lange. Matyt, šeimininkas mėgino išsigelbėti ir išgelbėti vaiką, išsiverždamas pro langą, nes kelią pro duris užkirto ugnis, bet prisikvėpavo dūmų ir prarado sąmonę. Mergaitė dar rodė gyvybės ženklus, bet išgelbėti jos nepavyko – buvo smarkiai apsinuodijusi degimo produktais ir mirė“, – sakoma Nepaprastųjų situacijų ministerijos Spaudos tarnybos pranešime.

„Per tyrimą nustatyta, kad gaisro priežastis buvo padegimas. Tą pačią dieną nustatyta ir sulaikyta padegėja – 53-ejų vietos gyventoja“, – sakė V.Gorelychas.

„Nusikaltimo motyvas buvo asmeniniai priešiški santykiai“, – nurodė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius