-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 05 /13:09

Ukrainos žiniasklaida: gali būti atleistas gynybos ministras Oleksijus Reznikovas

Ukrainos gynybos ministras Oleksijus Reznikovas kitą savaitę gali būti atleistas, o į jo vietą gali būti paskirtas šalies žvalgybos vadovas Kyryla Budanovas, remdamasis šaltiniais prezidentūroje ir vyriausybėje pranešė interneto portalas „Ukrajinska pravda“.
Ukrainos gynybos ministras Oleksijus Reznikovas
Ukrainos gynybos ministras Oleksijus Reznikovas / „AP“/„Scanpix“

Pranešama, kad po atleidimo iš gynybos ministro posto O. Reznikovas liktų prezidento komandoje, galbūt kaip teisingumo ministras vietoje dabartinio ministro Denyso Maliuskos. Šis galėtų tapti ambasadoriumi vienoje iš Europos valstybių.

Pasak vieno iš šaltinių, K.Budanovui „sunku išeiti iš Vyriausiosios žvalgybos valdybos, jis nenori į Gynybos ministeriją, nes supranta, kad tai didžiulė biurokratinė mašina“, bet „laiko galvoti jau nelabai yra“.

Pats O.Reznikovas minėtam portalui sakė, kad „nebuvo jokių pokalbių, kad turėčiau baigti darbą šiame (gynybos ministro) poste“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kyrylo Budanovas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kyrylo Budanovas

„Pakartosiu savo atsakymą kitoms žiniasklaidos priemonėms: kiekvienas valdininkas turi suvokti, kad savo poste jis ne visam gyvenimui. Jis turi pradėti etapą ir jį užbaigti. Todėl aš pasirengęs bet kokiai įvykių eigai. Dėl to, ką padariau, man ne gėda. Tikrai turėsiu, ką parodyti... O dėl viso kito pažiūrėsime“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius