Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 „League of Legends“ čempionai, tinkantys ir „Red Bull Solo Q“ kovoms

Kilti reitingų laiptais „League of Legends“ žaidime nėra lengva, tačiau šie čempionai jums gali padėti išlipti iš „Solo Q“ „Elo“ reitingo pragaro.
Lucian
Lucian

Turėti patikimą čempioną „League of Legends“ žaidime yra labai svarbu, ypač kai žaidi „Solo Q“ formatu. Nors dažnu atveju vilioja rinktis įprastus veikėjus, tai ne visada yra geriausias būdas kilti reitingo kopėčiomis.

Žaisti kartais gali būti labai sunku, tačiau žemiau pateikti čempionai, suskirstyti pagal pozicijas, gali padidinti pergalių procentą.

Viršutinė linija

„Darius“

Darius
Darius

Už „Darius“ čempioną „League of Legends“ žaidime baisesni yra vos keli dalykai. Jis ne tik yra puikus viršutinės linijos peštukas, bet, darydamas milžinišką žalą varžovams, puikiai tinka ir komandinėse kovose. Su tam tikrais atributais, pavyzdžiui, „Sterak’s Gage“, „Thornmail“, „Spirit Visage“, „Black Cleaver“ ar „Revendous Hydra“ jis gali tapti visišku monstru.

Šie atributai „Darius“ vėdaluojamam „Noxus“ ginklui suteikia dar daugiau galios, kuri pravers ir 1 prieš 1 „solo queue“ kovose, ir komandinėse peštynėse.

„Irelia“

Irellia
Irellia

„Irelia“ yra dar viena čempionė, galinti praversti 1 prieš 1 akistatose. „Peilių šokėja“ praminta veikėja yra negailestinga žudikė, vienu metu galinti skrosti kelis varžovus ir staigiai dingti iš įvykio vietos.

Skirtingai nei kiti skerdikai, „Irelia“ turi ir komandinėse dvikovose praversiančių įrankių, pavyzdžiui, „Flawless Duet“ ar „Vanguard’s Edge“, kurie padeda sulėtinti varžovus, kas komandos draugams leidžia lengvai talžyti pajudėti vos galinčius varžovus.

„Peilių šokėja“ nėra tokia stipri kaip „Darius“, tačiau jos mobilumas ir dosnus DPS gali greitai atgrasyti tuos, kurie agresyviai juda viršutine žemėlapio linija.

„Jungle“ pozicija

„Lee Sin“

Lee Sin
Lee Sin

Senųjų „Ionia“ kovos menų meistras „Lee Sin“ yra užkietėjęs kovotojas, pasižymintis tikro drakono valia. Nos prieš daugelį met prarado regėjimą, savo gyvenimą vienuolis paskyrė šventosios gimtinės saugojimui.

„Red Bull Solo Q“ kovoms aklasis vienuolis puikiai tiks dėl savo brutalios jėgos, kurią puikiai papildo tokie sugebėjimai kaip „Flurry“, „Dragon’s Rage“ bei „Safeguard/Iron Will“.

„Olaf“

Olaf
Olaf

Nesustabdomą destrukciją pranašaujantis „Olaf“ kirvis trokšta tik kovos. Kartą čempionas išgirdo pranašystę, skelbusią ramią mirtį. Tai „Freljordiano“ kariui reiškė bailio likimą ir įžeidimą. Įpykęs ir ieškantis aukų, „Olaf“ keliavo per žemę sėdamas karių ir legendinių monstrų mirtį.

„Olaf“ „Solo Q“ kovose pasižymi 51,15 proc. pergalių ir pralaimėjimų santykiu, be to, dėl savo lengvo valdymo jis yra puikus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems žaidėjams.

Visi ypatingi „Olaf“ gebėjimai – nuo „Berserk Rage“ iki „Ragnarok“ – yra skirti vienam tikslui – sunaikinti varžovą.

Vidurinės linija

„Zed“

Zed
Zed

Šis slidus skerdikas turi didelį diskvalifikavimo (angl. ban) reitingą. Ir visai nesunku suprasti kodėl. „Zed“ pasižymi galimybe vienas išskersti visą varžovų komandą, be to, atrodo itin stilingai tai darydamas. Dėl to šis čempionas yra puikus variantas ir „solo queue“ kovoms.

Jeigu esate žiūrėję „League of Legends“ vaizdo siužetų, didelė tikimybė, kad „Zed“ tikrai žinosite. Nors jis yra itin stiprus ir patrauklus akiai, jį suvaldyti yra ganėtinai sunku. Kaitalioti „Living Shadow“ funkciją ir žinoti, kada geriausia atakuoti varžovus su „Death Mark“, lengva tikrai nėra. Tačiau jeigu esate pasiruošę šiam čempionui skirti laiko, „solo queue“ pergales skinti pradėsite labai greitai.

Apatinė linija

„Kai’Sa“

Kai'Sa
Kai'Sa

„Kai’Sa“ nužudymus „Summoner’s Rift“ žemėlapyje renka nuo pat pasirodymo 8.5 žaidimo atnaujinime. „Tuštumos karalienė“ yra puikus pasirinkimas bet kokiai komandai, norinčiai iniciatyvą perimti nuo pat raundo pradžios. Žinant, kad dabartinėse „League of Legends“ kovose dominuoja CC čempionai, nepagalvoti apie „Kai’Sa“ būtų neatsakinga.

Dėl „Icathian Rain“ ir grėsmingo „Killer Instinct“ gebėjimų ji yra puikus pasirinkimas ir „solo queue“ kovoms.

„Lucian“

Lucian
Lucian

„Lucian“ visada buvo pagrindinis tokių žvaigždžių kaip „Doublelift“ ar „Faker“ pasirinkimas kovoms vienas prieš vieną. Ir ne be priežasties, nes šis čempionas ir komandinėse kovose vienu gebėjimu gali nukauti kelis varžovus.

„Red Bull Solo Q“ kovose „Lucian“ pravers dar ir dėl to, jog su šiuo čempionu galima atlikti ir ilgo nuotolio atakas, o pakrikus planui – vikriai pasprukti nuo pavojaus.

„Red Bull Solo Q“

Red Bull Solo Q čempionatas
Red Bull Solo Q čempionatas

Jei dar turi abejonių ar verta dalyvauti „Red Bull Solo Q“ turnyre, išbandyk mūsų pasiūlytus čempionus. Galbūt kaip tik su vienu iš jų laimėsi vieną iš keturių piniginių prizų! „Red Bull Solo Q“ formatas kiek kitoks, nei esame pratę žaisti. Čia kovoja 1 prieš 1, o laimėti galima keliais būdais – įveikus priešininką, nugriovus bokštą, ar nukovus 100 minion‘ų (pakalikų). Tai išties smagus ir greitas būdas, priverčiantis į žaidimą pažiūrėti iš visai kitos perspektyvos bei reikalaujantis kitokios strategijos, įgūdžių. Į „Red Bull Solo Q“ registruokis štai čia arba čia ir jau pradėki treniruotis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius