Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Algų žaidėjams nemokantis „Galatasaray“ klubas pašalintas iš artėjančios „League of Legends“ lygos

„Galatasaray Esports“ klubas, kuris žaidė Turkijos „League of Legends“ profesionalų lygoje, buvo suspenduotas pusei metų ir negalės dalyvauti ateinančiame žiemos lygos sezone. Žaidimo kūrėjai „Riot Games“ išsiaiškino, kad organizacija nesugebėjo išmokėti algų savo žaidėjams per 2019 metų sezono vasaros dalį.
„Galatasaray Esports“
„Galatasaray Esports“

Organizacijai buvo suteiktas šansas ir prailgintas laikas, per kurį jie galėjo išmokėti savo skolas, tačiau to jiems padaryti nepavyko, todėl dabar jie negalės dalyvauti ateinančioje Turkijos profesionalų lygoje – „TCL Winter Split“.

TCL įprastame sezone turi dešimt komandų, kurios varžosi dėl titulo ir Turkijos lygos atstovavimo pasaulinėje arenoje, tačiau dėl šio suspendavimo šiek tiek keisis lygos sistema. Lyga nusprendė, kad neieškos komandos, kuri pakeistų „Galatasaray“ ekipą ir tiesiog žais su devyniomis likusiomis komandomis. Taip pat verta paminėti, kad žaidėjai, kurie turi kontraktą su šia organizacija, negalės žaisti lygoje atstovaudami neutralią komandą.


Turkijos „Riot Games“ padalinys pranešė, kad „Galatasaray“ galimybė žaisti vasaros sezono dalyje bus įvertinta, jeigu jie išspręs problemas ir imsis „tinkamų žingsnių“. Galima spėti, kad tie žingsniai yra personalo ir žaidėjų atlyginimų mokėjimas laiku ir vietoje.

Jeigu Turkijos klubas ir toliau nemokės atlyginimų personalui ir žaidėjams tai jų laikas lygoje yra limituotas ir suskaičiuotas, tolimesni veiksmai būtų jų išmetimas iš lygos, o į jų vietą būtų pakviesta kita organizacija.

Stambulo „Galatasaray“ yra žymi tradicinio sporto organizacija. Pastaruosius dvejus metus būtent ji tapo Turkijos futbolo lygos čempione. Taip pat jau kurį laiką ji yra pagrindinė Turkijos atstovė tarptautiniuose turnyruose, o 2012/2013 metų sezone netgi buvo pasiekusi Čempionų lygos ketvirtfinalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius