-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„ESL Pro league“ 16-ojo sezono C grupės apžvalga: „MOUZ“ pergalės ir „ENCE“ su „Astralis“ prasta forma

Praėjusį trečiadienį prasidėjo „ESL Pro League“ 16-ojo sezono C grupės kovos. CS:GO lyga, vykstanti Maltoje tęsiasi, o čia 24 stipriausios pasaulio ekipos kovoja dėl daugiau nei 800 tūkstančių JAV dolerių prizinio fondo.
"MOUZ" komanda
"MOUZ" komanda / "ESL" nuotr.

Grupės kovas atidarė Aurimo „Bymo“ Pipiro „MOUZ“, kurie susitiko su danais „Heroic“. Verta paminėti, jog tai tapo pirmuoju „MOUZ“ turnyru, kuriame ekipa rungtyniauja be Aurimo – CS:GO penketuke lietuvį yra pakeitęs Dorianas „xertioN“ Bermanas iš Izraelio. Ir čia, nors favoritu buvo laikomas Danijos klubas, pergalę šventė „pelytės“, o jų naujasis žaidėjas buvo rezultatyviausias per abu laimėtus žemėlapius. Tuo pat metu šioje grupėje užfiksuotas dar vienas netikėtas rezultatas – žymieji danai „Astralis“ turėjo pripažinti amerikiečių „Complexity“ pranašumą 1-2.

Antrąją dieną „Astralis“ reabilitavosi laimėdami prieš jau minėtus „MOUZ“. Pirmąją pergalę iškovojo ir „Heroic“, kurie įveikė permainų padarinius dar jaučiančius „ENCE“. Pastarieji ir trečiąją dieną turėjo baigti su pralaimėjimo kartėliu, mat „MOUZ“ juos įveikė 2-0. Tuo pat metu „Astralis“ krachas tęsėsi – nors dieną prieš jie laimėjo, tačiau šįkart 1-2 nusileido grupės autsaideriams iš Prancūzijos „HEET“ CS:GO ekipai.

PGL nuotr./„Astralis“ komanda
PGL nuotr./„Astralis“ komanda

Ketvirtąją dieną „Astralis“ išsaugojo viltis pakovoti dėl atkrintamųjų, įveikdami „ENCE“ 2-1. „ESL Pro League“ 15-ajame sezone antrąją vietą užėmę „ENCE“, šįkart pabaigė savo kelią grupių etape su vos viena pergale, kurią jie iškovojo dar pirmąją grupės dieną, kai nugalėjo „HEET“. Paskutiniąją dieną jie nusileido ir „Complexity“. Tuo tarpu Danijos derbyje tarp „Astralis“ ir „Heroic“ stipresni buvo „cadiaN“ vedini „herojai“. Su keturiomis pergalėmis ir vienu pralaimėjimu jie užėmė antrąją vietą, į priekį užleisdami tik „MOUZ“. Paskutinį kelialapį į „Playoff“ stadiją išsikovojo „Complexity“, na o iš anksto favoritais laikyti „Astralis“ ir „ENCE“ turės keliauti namo.


„ESL Pro League“ 16-ojo sezono C grupės rikiuotė:

1. „MOUZ“

2. „Heroic“

3. „Complexity“

4. „Astralis“

5. „ENCE“

6. „HEET“

Artėjantį trečiadienį prasidės D grupės kovos, po kurių ir paaiškės visi kolektyvai, toliau kovosiantys dėl „ESL Pro League“ čempionų titulo. D grupėje matysime tokias ekipas kaip „Cloud9“, „FURIA“, „Liquid“ bei kitus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius