Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Paaiškėjo „Call of Duty: Warzone 2.0“ išleidimo data

„Warzone“ tęsinys pasirodys „Call of Duty: Modern Warfare 2“ 1 sezono metu.
"Call of Duty: Warzone 2.0"
"Call of Duty: Warzone 2.0" / "Call of Duty" nuotr.

„Activision“ mažai dalindavosi informacija apie atskirą „Call of Duty: Warzone“ tęsinį, tačiau vakar per „Call of Duty Next“ renginį pagaliau gavome konkrečių detalių. Jis vadinamas „Warzone 2.0“ ir pasirodys labai greitai po „Modern Warfare 2“ išėjimo.

Šiandienos „CoD Next“ transliacijos metu „Infinity Ward“ teigė, kad „Warzone 2.0“ bus išleista kartu su „Modern Warfare 2“ 1 sezono turiniu. Žinome, kad 1 sezonas pasirodys lapkričio 16 d., todėl tikėtina, kad būtent tada pasirodys ir „Warzone 2.0“.

Šis žaidimų leidimo formatas primena tai, kaip „Activision“ išleido pirmąjį „Warzone“ dar 2020 m. Nemokamas „Battle Royale“ pradėjo gyvuoti kaip paslaptingas naujas režimas, pridėtas prie „Modern Warfare 2019“, kol išpopuliarėjo taip, kad iš esmės perėmė visą „Call of Duty“ ekosistemą.

„Warzone 2.0“ įneš didelių pokyčių. Pirmas yra Al Mazrah žemėlapis, kuris yra didžiausias iki šiol matytas Warzone. „Battle Royale“ nebebus tik vieno rato. Žemėlapyje bus keli žaidimo regionai, kurie galiausiai susijungs į vieną galutinį ratą.

"Call of Duty" nuotr./Al Mazrah žemėlapis
"Call of Duty" nuotr./Al Mazrah žemėlapis

„Warzone 2.0“ taip pat turės naują režimą, pavadintą DMZ. Jame galima tikėtis panašaus žaidimo stiliaus kaip „Hunt: Showdown“ ar „Escape From Tarkov“ šaudyklėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius